Home TOP NEWS ΘΥΡΑ 9: «Για μερικούς μόνο ΝΤΡΟΠΗ μπορούμε να νοιώθουμε πλέον»

ΘΥΡΑ 9: «Για μερικούς μόνο ΝΤΡΟΠΗ μπορούμε να νοιώθουμε πλέον»

 


Όπως ενημέρωσε η ΘΥΡΑ 9, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους οργανωμένους της Λακατάμιας, στο φαν κλαμπ της περιοχής. Πέραν αυτού, στην ανάρτηση της “9”, αναφέρεται πως θα υπάρξει σύντομα τοποθέτηση για το θέμα Παλαιμάχων-Μαλέκκου. Αναλυτικά:

«Στο Fan Club Lakatamias πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κλιμακίων της ΘΥΡΑ 9. Η συνάντηση ξεκίνησε με ανάλυση των προβλημάτων του κάθε κλιμακίου ξεχωριστά και με ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε. Στην συνέχεια θέσαμε τους στόχους για την νέα χρονιά και αναλύσαμε τους τρόπους για να τους επιτύχουμε. Κλείνοντας δώσαμε όλοι υπόσχεση ότι ακούραστα και δυνατά θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της ομάδας μας μέχρι να επιστρέψει η Βασίλισσα στο θρόνο της.

Υ.Γ – Όσον αφορά την ιστορία με τους παλαίμαχους και τον μαλέκκο θα τοποθετηθούμε τις επόμενες μέρες και έχουμε πολλά να πούμε για πράγματα και καταστάσεις. Προς το παρών για να μην αδικήσουμε κάποιους αλλά και για να μιλήσουμε με στοιχεία προτιμούμε να καθυστερήσουμε την τοποθέτηση μας. Πάντως για μερικούς μόνο ΝΤΡΟΠΗ μπορούμε να νοιώθουμε πλέον».