Home TOP NEWS Ο Ρενάτο θέλει να σκοράρει κόντρα στην Πορτογαλία

Ο Ρενάτο θέλει να σκοράρει κόντρα στην Πορτογαλία

 


“Επέστρεψα! Πως είστε;”, είπε με χιούμορ ο Ρενάτο στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους. Ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζει το όνειρο του και εξηγεί στους συμπατριώτες του αυτό που πέτυχε.

“Είμαι ήδη 9 χρόνια στην Κύπρο. Για πολλά χρόνια σκεφτόμουν πως θα είναι ο καλύτερος τρόπος να επιστρέψω εδώ”, δήλωσε και δέχθηκε πολλές ερωτήσεις. “Μου έδωσαν την αναγνώριση που ήθελα. Δούλεψα σκληρά για να είμαι σήμερα εδώ. Είναι ο καλύτερος τρόπος να επιστρέψω στο κόσμο την αγάπη του προς εμένα”.

Οι Πορτογάλοι τον ρώτησαν για το ότι δεν έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Ρονάλντο αφού ως γνωστό αγωνίζεται απόψε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. “Είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας μου”, απάντησε ο Ρενάτο δείχνοντας πως η απουσία του Κριστιάνο δεν αλλάζει στην σημασία του αγώνα.

“Θέλω ένα φάουλ εκτός περιοχής”, δήλωσε και συνέχισε “Αγωνίζομαι συνήθως λίγο μακριά από το γκολ. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία για ένα γκολ με στημένο”. Στην ερώτηση με ποιον Πορτογάλο διεθνή θα αντάλλαζε φανέλα, απάντησε: “Δεν γνωρίζω, ίσως ζητήσω από τους Νάνι ή Μουτίνιο”.