Home TOP NEWS Ενημερώθηκε πως είναι εκτός πλάνων ο Φυλακτού

Ενημερώθηκε πως είναι εκτός πλάνων ο Φυλακτού

 


Το όνομα του Γεράσιμου Φυλακτού λείπει από την αποστολή που ανακοινώθηκε για την προετοιμασία στις Πλάτρες και αυτό έγινε επειδή ο παίκτης ενημερώθηκε πως είναι εκτός πλάνων. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, αφού στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου είναι η θέση του, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και ο ίδιος δεν είναι στις πρώτες επιλογές.

Θυμίζουμε πως πέρσι το Καλοκαίρι ο “Φύλα” ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το 2019. Στο “τριφύλλι” δεν λογαριάζουν να τον αφήσουν ελεύθερο, έχοντας προτίμηση να δοθεί δανεικός σε ομάδα Α’ Κατηγορίας, όπου όμως θα έχει γεμάτη σεζόν. Εάν πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο, τότε με την επιστροφή του την επόμενη χρονιά, η περίπτωση παραμονής του θα αξιολογηθεί από το τεχνικό επιτελείο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε το 2014 και στην πρώτη του χρονιά κατέγραψε 14 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι έντεκα ως βασικός. Την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 έπαιξε σε 23 παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ τη σεζόν που πέρασε μόλις τέσσερις φορές ήταν στην ενδεκάδα από τις 13 συνολικά του συμμετοχές στο Πρωτάθλημα.