Home TOP NEWS Φορτσάρουν για τους επόμενους

Φορτσάρουν για τους επόμενους

Τουλάχιστον άλλους 3 ποδοσφαιριστές -εξαιρουμένου του Τζαΐλσον που θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών- θέλει να προσθέσει στο ρόστερ ο Πάμπος Χριστοδούλου μέχρι την Παρασκευή. Η ομάδα μας έχει κάνει μέχρι στιγμής 6 μεταγραφές (Κάι, Κάντε, Κανού, Τζαΐλσον, Γκονζάλες, Σοάρες) και υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα κάνει άλλες τόσες. Για κάποιες ο κόουτς δεν θα βιαστεί, είναι όμως συγκεκριμένες θέσεις που θέλει να κλείνει άμεσα.


Μια τέτοια είναι του τερματοφύλακα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή να διαθέτει τους Παναγή και Χριστοδούλου. Φαβορί για την κατάληψη της θέσης είναι ο Λόγκαν Μπέιλι που αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια στην μόνιμη πρωταθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ. Στη λίστα του Πάμπου Χριστοδούλου είναι και ο Νταμίρ Κάχριμαν που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, αλλά και Αργεντίνος που παίζει στην πρώτη κατηγορία της χώρας του.

Ο κόουτς έχει αποκαλύψει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κάνει ήδη προτάσεις και αναμένει απαντήσεις, για τον άσσο και όχι μόνο. Συγκεκριμένα θέλει να αποκτήσει άμεσα τουλάχιστον άλλον ένα κεντρικό αμυντικό, ακραίο μεσοεπιθετικό και επιθετικό. Για τα φτερά έχουν ήδη γραφτεί κάποια ονόματα, ξεχωρίζει όμως ο Μουρίγιο. Για μπροστά έχει προταθεί και εξετάζεται παίκτης από Γαλλία που προέρχεται από καλή χρονιά, σίγουρα όμως δεν είναι ο μόνος.