Home TOP NEWS Ικανοποίηση για την αφοσίωση των παικτών

Ικανοποίηση για την αφοσίωση των παικτών

 


Το “Πάνω από όλα η ομάδα” μπορεί να πει κάποιος εύκολα πως είναι το σλόγκαν της γενικής φιλοσοφίας του Πάμπου Χριστοδούλου, στην προσπάθεια που κάνει για να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια στο πράσινοι στρατόπεδο.

Είναι από τα συστατικά που χρειάζεται μία ομάδα που έχει σαν στόχο την πρωτιά πάντα. Η ομάδα όπως είδαμε στο φιλικό με την Χάποελ αλλά και από τα παρασκήνια της προετοιμασίας, άρχισε να δένει μέσα και έξω από το γήπεδο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή από την πρώτη μέρα που άρχισε η δουλειά φέτος.

Η ομαδική συμπεριφορά βοηθάει ώστε να βγαίνουν πιο εύκολα τα πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, κυρίως στην αμυντική λειτουργία, αλλά σταδιακά και στο δημιουργικό παιχνίδι. Όλοι αναγνωρίζουν ασφαλώς πως υπάρχουν αρκετά πράγματα να βελτιωθούν, σε όλους τους τομείς, ωστόσο για τα δεδομένα της εποχής, συν το ότι αρκετοί παίκτες δεν μπήκαν ακόμη στην ομάδα, υπάρχει ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας.

Πέραν των πιο πάνω, στη διοίκηση είναι επίσης εντυπωσιασμένοι διότι ξεχωρίζει στην προετοιμασία η οργάνωση που υπάρχει, η εξειδίκευση, η μεθοδικότητα, αλλά και ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές κάθε μέρα.