Home TOP NEWS Σταδιακά θα γίνεται καλύτερη

Σταδιακά θα γίνεται καλύτερη

 


Πρέσιγκ από ψηλά είδαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλή κυκλοφορία επίσης. Προϋποθέσεις για γκολ δημιουργήσαμε, πετύχαμε και ένα που ήταν νικηφόρο. Γενικώς η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο φιλικό με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, κατάφερε να βγάλει κάποια πράγματα που δουλεύονται καθημερινά στις προπονήσεις, ειδικά στην αμυντική λειτουργία. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως έχει φτάσει το ταβάνι της, ή πως ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ικανοποιημένος με το επίπεδο της.

Υπάρχουν πολλά που μπορούν και πρέπει να βελτιωθούν, είναι φυσιολογικό αφού είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Επιπρόσθετα δεν έχουν μπει ακόμα όλοι οι παίκτες σε κανονικούς ρυθμούς, δύο μάλιστα είναι ακόμα άγνωστοι αφού έπονται οι μεταγραφές τους. 25 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και δουλειά να κάνει, έχει και εκκρεμότητες να τακτοποιήσει. Για αυτό όπως λέμε πάντα, αισιοδοξία ναι, αυτοπεποίθηση σίγουρα, αλλά και ταπεινοφροσύνη και μπόλικη δουλειά.

Το δείγμα είναι μικρό, τα μηνύματα που παίρνουμε όμως λένε πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Το που θα την οδηγήσει ο δρόμος όμως, εξαρτάται από τη συμπεριφορά και τη δουλειά μας από δω και πέρα. Σταδιακά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βελτιώνεται, μόνο αν φροντίσει ο χρόνος να δουλεύει υπέρ της. Για τις επόμενες 25 μέρες λοιπόν κεφάλια μέσα και δουλειά.