Home TOP NEWS Κινείται (και) σε άλλα μονοπάτια ο Πάμπος

Κινείται (και) σε άλλα μονοπάτια ο Πάμπος

 


Συνήθως ψωνίζει από Αγκόλα, Πράσινο Ακρωτήρι, Βραζιλία, Πορτογαλία άντε και καμιά Ισπανία. Φέτος είπε να πρωτοτυπήσει και πήρε Ολλανδό. Και μετά ακόμα ένα. Και μετά ακόμα ένα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει φτάσει αισίως τους τέσσερις Ολλανδούς στο ρόστερ της, πράγμα πρωτόγνωρο για αυτήν. Πρωτόγνωρο όμως είναι και για τον Πάμπο Χριστοδούλου, που κινείται φέτος και σε μονοπάτια διαφορετικά από αυτά που μας είχε συνηθίσει. Ως επιλογές, φαίνονται καλές, τα άλλα στο γήπεδο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Όταν του μιλούσαμε το καλοκαίρι για σκοπούς συνέντευξης, ο κόουτς μας είπε πως “ένας καλός προπονητής δεν μένει ποτέ στάσιμος, αλλά φροντίζει να εξελίσσει τις γνώσεις του και τις επαφές του”. Αυτό ακριβώς δείχνει και έμπρακτα, αφού από το πουθενά, εκμεταλλεύτηκε ότι “άνοιξε” η πόρτα της Ολλανδικής αγοράς μέσω συνδέσμου και άμεσα έκανε τις κινήσεις του. Φυσικά, οι Κάτω Χώρες δεν είναι η μοναδική περιοχή στην οποία ψάχνει να φτιάξει δίκτυο.

Το ίδιο ισχύει και για την Αργεντινή κι ας έχει αποκτήσει μόνο ένα παίκτη από εκεί, τον Λεάνδρο Γκονζάλες. Οι πληροφορίες μας λένε πως εξετάζει πολύ συχνά την συγκεκριμένη αγορά και ακόμα κι αν φέτος δεν φέρει άλλο παίκτη από τη χώρα του Μαραντόνα, δεν θα μας προκαλέσει καμία έκπληξη αν το πράξει στο μέλλον. Με τις κυπριακές ομάδες να προσπαθούν όλες να κάνουν δίκτυο στην Πορτογαλία, ο κόουτς διατηρεί τις επαφές του εκεί, αλλά προσπαθεί να είναι ευέλικτος και να κινείται και αλλού.