Home TOP NEWS “Να ανησυχούν αυτοί που παίζουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Να ανησυχούν αυτοί που παίζουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Δύσκολο το ξεκίνημα του πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ που παίζει εντός αλλά κεκλεισμένων θυρών με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική και εκτός με τον Απόλλωνα για τη 2η. Από χθες άρχισαν οι συζητήσεις αφού πλέον ξέρουμε ακριβώς ποιο είναι το πρώτο επίσημο ματς και ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ΑΕΚ και Απόλλωνας θα έχουν ήδη επίσημα ματς στα πόδια τους και θα είναι πιο έτοιμες ομάδες. Κάπου στο διαδίκτυο όμως διαβάσαμε την καλύτερη ατάκα.


“Να ανησυχούν αυτοί επειδή παίζουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ, όχι εμείς που θα παίξουμε με αυτούς”. Πράγματι για δεκαετίες, αυτό ήταν το φυσιολογικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προκαλούσε δέος αλλά και φόβο. Η ΑΕΚ και ο Απόλλωνας θεωρούσαν επιτυχία τους να αποσπάσουν βαθμό. Τα τελευταία χρόνια όμως οι ισορροπίες άλλαξαν, κυρίως γιατί η ομάδα μας έκανε βήματα πίσω. Ναι προχώρησαν και οι άλλοι, αλλά ήταν η δική μας οπισθοχώρηση το μεγαλύτερο κακό.

Ο στόχος λοιπόν για φέτος, είναι να επαναφέρουμε αυτό τον φόβο, να κτίσουμε τη δική μας νοοτροπία και σιγά σιγά να γίνουμε ξανά μεγάλοι. Να γίνει η ατάκα του φίλου που γράψαμε στη 2η παράγραφο πράξη και όχι απλά μια ατάκα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου με τους συνεργάτες του δουλεύουν σκληρά για να κάνουν καλή ομάδα. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να έχεις απαιτήσεις, να φτιάξεις ομάδα. Και μέσο αυτής θα έρθει και η σωστή νοοτροπία.