Home TOP NEWS Πρεμιέρα με ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών – Το πρόγραμμα της ομάδας μας

Πρεμιέρα με ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών – Το πρόγραμμα της ομάδας μας

 


Πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα CYTA 2017-2018 κόντρα στην ΑΕΚ εντός έδρας θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας μας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου 2017 και μια εβδομάδα αργότερα οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν στο Τσίρειο τον Απόλλωνα. Θα ακολουθήσει διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας και η επανέναρξη θα γίνει το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου με την 3η αγωνιστική, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας. Στο παιχνίδι αυτό η βόρεια κερκίδα θα παραμείνει κλειστή, λόγω τιμωρίας από την περσινή χρονιά, κάτι που θα γίνει και στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ
Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση
Ερμής-Αποέλ
ΑΕΛ-Άρης
Πάφος-Απόλλωνας
Εθνικός-Αλκή
Ολυμπιακός-Δόξα

Στη συνέχεια η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην Πάφο να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τις άλλες δύο νεοφώτιστες ομάδες, την Αλκή και τον Ολυμπιακό σε 5η και 6η αγωνιστική αντίστοιχα, όπου αμφότερες θα είναι εντός έδρας για την ομάδα μας. Στο ΓΣΖ κόντρα στον Ερμή θα συνεχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχτεί την ΑΕΛ. Τις βαρωσιώτικες ομάδες, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση (με αυτή τη σειρά), θα συναντήσει στη συνέχεια η ομάδα μας. Στην 11η αγωνιστική το “τριφύλλι” θα παίξει εκτός έδρας με τον Άρη και ακολούθως θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι, ενώ φινάλε στον πρώτο γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει στο Μακάρειο απέναντι στη Δόξα.

Δείτε ακόμη: Ολόκληρο το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος

Ο πρώτος γύρος θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου, ενώ η δράση στο 2017 θα τελειώσει μεσοβδόμαδα, με παιχνίδια την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Η κανονική διάρκεια θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου 2018, ενώ μια βδομάδα αργότερα θα ξεκινήσουν τα play-off. Το φινάλε του “μαραθωνίου” είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας:
1η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ Λάρνακας
2η αγωνιστική Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ
3η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-Εθνικός Άχνας
4η αγωνιστική Πάφος FC-ΟΜΟΝΟΙΑ
5η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-Αλκή
6η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-Ολυμπιακός
7η αγωνιστική Ερμής-ΟΜΟΝΟΙΑ
8η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ
9η αγωνιστική Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ
10η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση
11η αγωνιστική Άρης-ΟΜΟΝΟΙΑ
12η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ
13η αγωνιστική Δόξα-ΟΜΟΝΟΙΑ