Home TOP NEWS Ψάχνει ένα σύγχρονο Σλόγκαρ

Ψάχνει ένα σύγχρονο Σλόγκαρ

 


Ακούστηκαν για τη θέση μέχρι στιγμής οι Σόουζα και Μπολάτι. Ο ένας έκλεισε στον αιώνιο, ο άλλος θα μπορούσε να ήταν πράσινος αλλά ο Πάμπος Χριστοδούλου αποφάσισε να ψάξει άλλον πιο κοντά σε αυτό που θέλει, έτσι είναι πολύ πιθανόν να κλείσει τις επόμενες μέρες στην Ουρακάν. Ο προπονητής μας ψάχνει κάτι συγκεκριμένο για τη θέση του αμυντικού χαφ, ή τουλάχιστον ένα ποδοσφαιριστή που να τσεκάρει τα περισσότερα “θέλω” του. Ποια είναι αυτά;

Με βάση τους παίκτες που ακούσαμε και τις πληροφορίες που συλλέξαμε, θέλει καταρχάς ο ποδοσφαιριστής αυτός να είναι ψηλός, κατά προτίμηση πέραν του 1.85. Θέλει με αυτό τον τρόπο να γεμίσει το κέντρο του και να έχει το πάνω χέρι στις εναέριες μονομαχίες στο χώρο. Κατά δεύτερον, τον θέλει λίγο εξάρι και λίγο οκτάρι. Πολυσύνθετο παίκτη που να μπορεί και να μαρκάρει και να δημιουργήσει παιχνίδι. Τέλος ζητάει κάθετα τρεξίματα και ένα ποδοσφαιριστή που θα πατάει κουτί.

Με βάση τα όσα αναφέραμε πιο πάνω, στο δικό μας μυαλό έρχεται ο Άντον Σλόγκαρ. Ο Σλοβένος είχε το μειονέκτημα της ταχύτητας, αλλά διέθετε πολλά άλλα προτερήματα. Ήταν πολύ καλός στον αέρα, ήξερε μπάλα, πατούσε περιοχή, σκόραρε πολλά τέρματα. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν τελικά ο κόουτς καταφέρει να φέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ένα σύγχρονο Σλόγκαρ.