Home TOP NEWS Θέλουν να τελειώνουν με τις εκκρεμότητες

Θέλουν να τελειώνουν με τις εκκρεμότητες

Σκληροί διαπραγματευτές αποδείχθηκαν οι εκτός πλάνων του Πάμπου Χριστοδούλου. Λουκάς Βύντρα, Άρης Σοϊλέδης και Σάκης Παντελιάδης δεν πρόκειται να παίξουν μπάλα με τον Πάμπο στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά δεν βιάζονται και ιδιαίτερα να βρουν την επόμενη ομάδα τους, μιας και έχουν συμβόλαιο το οποίο τους δίνει την πολυτέλεια να περιμένουν για να δουν τις επιλογές τους. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν προφανώς να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό, χωρίς να ζημιώσει ιδιαίτερα το σωματείο.


Για τους Βύντρα και Παντελιάδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες, ενώ όσον αφορά το Σοϊλέδη δεν έχει διαρρεύσει κάτι. Το βέβαιο είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει την ευχέρεια να τους πληρώνει για να κάθονται, αλλά ούτε πρόκειται να τους δώσει όλο το συμβόλαιο, έτσι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να γίνει συμβιβασμός μεταξύ των δυο πλευρών. Σχετικά με το θέμα ο Γραμματέας του συλλόγου Χρίστος Νεοφύτου δήλωσε χθες τα εξής:

«Είμαστε σε συνεχείς συζητήσεις μαζί τους. Πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις εντός των ημερών. Εμείς αυτό που προσπαθούμε είναι να αποδεσμεύσουμε τους ποδοσφαιριστές με το λιγότερο δυνατό κόστος για την Ομόνοια».