Home TOP NEWS Κανείς δεν θα μας χαριστεί

Κανείς δεν θα μας χαριστεί

Καλός ο ενθουσιασμός και η δυναμική που δημιουργήθηκαν ως τώρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση αν είναι να βάλει ψηλούς στόχους και το κυριότερο να τους πετύχει. Είναι σαφές πως έχουμε ανεβάσει επίπεδο όσον αφορά την ποιότητα στο ρόστερ, τα τελευταία φιλικά όμως και η αντίδραση μας στο παιχνίδι του αντιπάλου, δείχνει πως έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε. Και πάνω από όλα, πρέπει να καταλάβουμε πως δεν πρόκειται να μας χαριστεί κανείς.


Τα τελευταία φιλικά που περιείχαν δύναμη, πάθος και κάποια λάθη από τους διαιτητές, ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί, αν τα προσεγγίσουμε σωστά. Οι άλλες ομάδες δεν νοιάζονται ούτε για τα όνειρα, ούτε για τις φιλοδοξίες μας. Και το δικό τους παιχνίδι δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί άλλοθι για μας. Στόχος είναι κάθε εβδομάδα το τρίποντο και επιβάλλεται να αποδεικνύουμε πως το θέλουμε περισσότερο από αυτούς. Μόνο έτσι θα φτάσουμε τα ψηλά.

Μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει δυο εβδομάδες προπονήσεων που στόχο έχουν να λυθούν τα πόδια και να βρει η ομάδα ρυθμό. Επιβάλλεται να τις εκμεταλλευτεί, γιατί είτε λόγω νεύρων είτε λόγω βαριών ποδιών, δεν φτάσαμε ακόμα στο επίπεδο που πρέπει βάση της ποιότητας μας και του προπονητή στον πάγκο. Συγκεντρωνόμαστε στο στόχο, καθαρίζουμε το μυαλό μας, ανεβαίνουμε και φορτσάρουμε για την πρεμιέρα.