Home TOP NEWS Match Report: Ισόπαλο φιλικό με νεύρα

Match Report: Ισόπαλο φιλικό με νεύρα

Στην ισοπαλία 1-1 έμειναν ΟΦΗ και ΟΜΟΝΟΙΑ, σε φιλικό που έγινε στην Κρήτη. Ο αγώνας είχε πάρα πολλά νεύρα, 2-3 συρράξεις και ένα διαιτητή πολύ αδύνατο, ανήμπορο να ελέγξει την κατάσταση. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Μαδούρο.


Α’ ημίχρονο

Με γκολ για τον ΟΦΗ από το πουθενά ξεκίνησε ο αγώνας. Και όταν λέμε από το πουθενά, εννοούμε πρώτο γιατί ήρθε πολύ νωρίς (με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην πατά καλά στο γήπεδο) και δεύτερο γιατί ήρθε από διαιτητικό λάθος. Στο 5′ η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πλάγιο αλλά ο ρεφ αποφάσισε να το δώσει ανάποδα. Ο Δημητρίου έμεινε έτσι εκτός φάσης, ο Χαντί μπήκε στη περιοχή μας και ο Παναγή φάνηκε να τον ανατρέπει αν και το πλάνο μας ήταν μακρινό. Ο τερματοφύλακας μας πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα πως ο Χαντί έκανε θέατρο. Εκτελεστής ο θύτης και 1-0.

Από το γκολ και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε και γενικώς επιβλήθηκε του αντιπάλου, χωρίς να φτιάχνει πάντως μεγάλες ευκαιρίες. Στο 24′ η ομάδα μας αναπτύχθηκε όμορφα, η μπάλα έφτασε από τον Κανού στον Αντώνια και ο Ολλανδός με ένα άγγιγμα την έστρωσε στον Δημητρίου.Ο Μάριος έκανε το σουτ, ο Στρέζος έπεσε στη γωνιά του και απέκρουσε ασταθώς με τους επιθετικούς μας να μην μπορούν στο ριμπάουντ. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει κατοχή και να γυροφέρνει την περιοχή του αντιπάλου. Έφτιαχνε συνεχώς προϋποθέσεις, αν και δεν έκανε πολλές τελικές. Σε μια από αυτές πάντως ισοφάρισε. Ο Μαργκάσα στο 34′ έκανε κόρνερ από δεξιά, ο Μαντούρο μπήκε στη πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 1-1.

Το γκολ έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα μας που σε κάποιες φάσεις ξεδιπλώθηκε πολύ όμορφα. Και πάλι έμεινε στις προϋποθέσεις και πέραν από κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν τον Στρέζο και κάποιες προσπάθειες που έμειναν ημιτελείς, δεν έκανε μεγάλη φάση. Σκορ ημιχρόνου 1-1.

Β’ ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να είναι καλύτερη του αντιπάλου της αλλά άρχισε να κάνει και ευκαιρίες. Στο 52′ ο Μαδούρο βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ. Ένα λεπτό μετά, ο Ματ έφυγε στον αιφνιδιασμό, αλλά από πλάγια έκανε σουτ στην εξωτερική των δικτύων. Στο 64′ ο Χριστοφή ξεμαρκαρίστηκε υπέροχα, έκανε καλό σουτ με το αριστερό, άουτ.

Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 75′. Ο Μαργκάσα εκτέλεσε κόρνερ, ο Κανού ανέβηκε πιο ψηλά από όλους και πήρε τη κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα όμως λίγο άουτ. Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε με τετ α τετ του Όγκμποε στο 78′, με τον Παναγή να τον νικά και να αποκρούει.

Μέχρι το τέλος δεν είχαμε άλλη μεγάλη φάση, λόγω και των πολλών αλλαγών. Τελικό σκορ 1-1.

Συμπερασματικά

Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά η αλήθεια θα προτιμούσαμε το παιχνίδι να είχε λιγότερα νεύρα, για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα. Κρατάμε ότι ο ΟΦΗ απείλησε ελάχιστα, κρατάμε ότι σε κάποιες φάσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε αυτοματισμούς, θέλουμε να ξεχάσουμε ότι σε κάποιες φάσεις η τελική πάσα δεν ήταν καλή, αλλά και ότι αφήσαμε τα νεύρα να μας παρασύρουν.

Παναγή, Δημητρίου (75′ Τζαΐλσον), Μαργκάσα, Φαμπρίσιο, Γουίλιαμ (68′ Φάνος), Μαδούρο (75′ Μπρέβελντ), Κανού, Χριστοφή, Γκονζάλες, Τζαρσίνιο (65′ Άλεξ), Νταρμπισάιαρ