Home TOP NEWS Περισσότεροι για 90λεπτο

Περισσότεροι για 90λεπτο

 


Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας, οι ρυθμοί των προπονήσεων πέφτουν και έτσι ο Πάμπος αρχίζει να σκέφτεται ενδεκάδα. Ο κόουτς σήμερα ίσως παρατάξει εντεκάδα πρεμιέρας με τους περισσότερους που θα την αποτελούν να παίρνουν 90λεπτο.

Στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή ο Πάμπος έκανε μόνο 4 αλλαγές, δείχνοντας πως σιγά σιγά άρχισε να ξεκαθαρίζει στο μυαλό του ένας βασικό κορμός της ομάδας. Στο ματς με την ομάδα της Αραδίππου είχαμε:

Ενενήντα λεπτά ήταν στην άμυνα οι Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίσιο και Κάντε, ο Μαδούρο ήταν για 87′ λεπτά στη μεσαία γραμμή, ο Κανού μετά τον τραυματισμό του έπαιξε 67 λεπτά, ο Άλεξ επίσης 87′ λεπτά, για 90 λεπτά ήταν στην επίθεση Τζίμης και Ντάρμπισαϊαρ και αλλαγή έγινε μόνο ο Τζαρσίνιο στο 61′ όταν πέρασε στη θέση του ο Γκονζάλες.

Αναλυτικά με τις αλλαγές:  Φελτχούιζεν, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Φαμπρίσιο, Κάντε, Μαδούρο (87΄ Μπρέβελντ) Κανού (69΄ Μαργκάσα) Αλεξ (87΄ Κατσαντώνης) Χριστοφή, Τζαρσίνιο (61΄ Γκοζάλες) Ντάρμπισαϊαρ.

Ο Πάμπος σήμερα ίσως έχει επιλέξει διαφορετικά πρόσωπα, στόχος όμως είναι αυτοί που θα επιλεγούν να πάρουν τον μάξιμουμ χρόνο στον αγώνα.