Home TOP NEWS Σημαντική Τετάρτη

Σημαντική Τετάρτη

 


Τις προάλλες γράφαμε για δυο σημαντικές εκκρεμότητες που χωρίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Σήμερα Τετάρτη, είναι πιθανόν και οι δυο να τακτοποιηθούν. Αναφερόμαστε φυσικά στις υποθέσεις του δεξιού μπακ και του κεντρικού αμυντικού που φαίνεται πως κλείνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όχι γιατί μπορούμε να προβλέψουμε ότι Τζαΐλσον Αραούχο και Φαμπρίσιο Ντορνέλας θα μας παίξουν, αλλά γιατί αποτελούσαν πρώτους στόχους του Πάμπου Χριστοδούλου και όπως όλα δείχνουν, γίνονται “πράσινοι”.

Ξεκινώντας από τον Τζαΐλσον, ο δεξιός μπακ, η Γκρέμιο και η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτασαν σε συμφωνία για δανεισμό του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και την συμπερίληψη ρήτρας στο ντιλ. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ήταν μέχρι τον Ιανουάριο, αλλά η Γκρέμιο επέμενε να ζητά λεφτά για να τον αποδεσμεύσει. Ίσως με τον εν λόγω διακανονισμό (που ενδεχομένως να συμπεριλαμβάνει και επέκταση) η Γκρέμιο να εξασφαλίζει πως θα πάρει του χρόνου το ποσό. Το σημαντικό είναι πως εκτός απροόπτου σήμερα φτάνει Κύπρο και ανακοινώνεται.

Όσον αφορά το Φαμπρίσιο, οι πληροφορίες μας λένε πως μας θέλει και τον θέλουμε. Στη μέση υπάρχει και η Άστοντ, Ισραηλινή ομάδα που διατηρεί τα δικαιώματα του, όμως όπως λένε στο Ισραήλ δεν πρόκειται να χαλάσει το ντιλ. Και αυτός αναμένεται μόλις τακτοποιηθεί το θέμα στο νησί μας (μάλλον σήμερα) για να υπογράψει και να φωτογραφηθεί με το τριφύλλι στο στήθος. Να σημειωθεί ότι ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της Άστοντ και τη Δευτέρα συμμετείχε σε αγώνα για το κύπελλο.