Home TOP NEWS Οι αδικίες να μας πεισμώσουν

Οι αδικίες να μας πεισμώσουν

 


Πριν από το ξεκίνημα της νέας σεζόν, είδαμε όλοι την αφοσίωση και την αγάπη του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για το νέο δημιούργημα του Πάμπου Χριστοδούλου. Τα μηνύματα που βγήκαν προς τα έξω φαίνεται πως ταρακούνησαν αρκετούς. Η ομάδα μας κατάφερε το καλοκαίρι να ενισχυθεί σημαντικά και ταυτόχρονα να αυξήσει τον προϋπολογισμό της, κάτι που στα μάτια των αντιπάλων της την κάνει να φαντάζει και να φαίνεται πιο δυνατή από προηγούμενες χρονιές.

Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να δυναμώνει και να μπαίνει με φορά στο νέο πρωτάθλημα, θέλοντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται πως τρομάζει αρκετούς. Αν μπούμε λοιπόν ότι δεν περιμέναμε διαιτησίες όπως αυτή του Γιώργου Νικολάου και του «σφαγέα» Χαράλαμπου Ξενοφώντος θα ήταν πραγματικά ψέμα. Γνωρίζαμε πως κάποια στιγμή θα έβγαζαν έξω τα μεγάλα όπλα, η στιγμή αυτή λοιπόν ήρθε.

Προφανώς η διαιτησία στο παιχνίδι με την Αλκή έβαλε το «χεράκι» της όσο αφορά την τελικό αποτέλεσμα, όμως θα πρέπει να δούμε και το αγωνιστικό κομμάτι, τα λάθη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα μας ναι μεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, όμως έδειξε σε κάποια σημεία ότι της έλειπε η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό, το οποίο θα πρέπει και επιβάλλεται να έχει στα επόμενα παιχνίδια.

Εν κατακλείδι, αφού ξέρουμε το μερίδιο που μας αναλογεί και αυτό των άλλων, πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να σταθούμε ασπίδα στην ομάδα μας, έως ότου αυτή βελτιωθεί. Οι αδικίες που γίνονται εις βάρος της ομάδας θα πρέπει να μας πεισμώσουν όλους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει βάθος, έχει ποιότητα, και είμαστε 100% σίγουροι, ότι αν καταφέρει να πεισμώσει από τα άδικα σφυρίγματα και το αξιοποιήσει σαν κίνητρο, θα βελτιωθεί. Σιγά σιγά θα μπαίνει μέσα στο γήπεδο, με την αυτοπεποίθηση ότι θα καθαρίζει το ματς, και δεν θα την νοιάζει ούτε και θα φοβάται από τον κάθε Χαράλαμπο Ξενοφώντος που θα βρίσκει στο διάβα της.