Home TOP NEWS Επιτέλους μπαλίτσα, επιτέλους ΟΜΟΝΟΙΑ!

Επιτέλους μπαλίτσα, επιτέλους ΟΜΟΝΟΙΑ!

 


Πάνε και οι διεθνείς υποχρεώσεις, τουλάχιστον για τους παίκτες μας της Εθνικής Κύπρου. Επιτέλους μπήκαμε σε εβδομάδα πρωταθλήματος και επίσημων υποχρεώσεων. Πάνε σχεδόν τέσσερις μήνες από τη τελευταία φορά που είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει αγώνα που έχει ουσιαστική σημασία! Δεν βγήκαμε Ευρώπη, μετά ήρθε η αναβολή και οι Εθνικές, με αποτέλεσμα να ανυπομονούμε όλοι την στιγμή που θα δούμε την ομάδα να μπαίνει ξανά σε γήπεδο, σε αγώνα που να θέλει πραγματικά να κερδίσει.

Πρώτος αντίπαλος ο Εθνικός Άχνας την Κυριακή το απόγευμα στις 19:00. Μέχρι και αυτό έπρεπε να μπει την τελευταία μέρα της εβδομάδας, αλλά ας είναι. Τουλάχιστον ξέρουμε πως το επίσημο ματς είναι κοντά. Ο αντίπαλος μας έχασε την πρώτη αγωνιστική από την Αλκή, κέρδισε την δεύτερη την Πάφο και είναι παραδοσιακά σκληρό καρύδι. Έχει και δυο επίσημα ματς στα πόδια του να μην ξεχνάμε, οπότε είναι σημαντικό να συγκεντρωθούμε όλοι στο στόχο για να μπούμε με το δεξί στη χρονιά.

Επιτέλους μπάλα λοιπόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει φέτος να είναι η χρονιά που θα παρουσιαστεί ξανά σαν ΟΜΟΝΟΙΑ! Εμείς λέμε να το πάρουμε παιχνίδι-παιχνίδι, οπότε για την ώρα, στόχος είναι να κερδίσουμε τον Εθνικό Άχνας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο!