Home TOP NEWS Match Report: Φιλική νίκη με ευκαιρίες

Match Report: Φιλική νίκη με ευκαιρίες

Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Λεμεσό, η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε την Καρμιώτισσα με 1-4. Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς και όσους έπαιξαν στο φιλικό κόντρα στον ΟΦΗ που διεξηχθει στο Ηράκλειο και ήταν γενικά καλύτερη από την αντίπαλο της. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς με γκολ ενός γνώριμου, του Μγκούνι, ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα και πήρε τη νίκη. Οι μικροί που αγωνίστηκαν άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.


Α’ Ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα μπήκε πιο δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Σκόρερ ο Μούσα Μγκούνι που στο 10 έπιασε αφύλακτη κεφαλιά και νίκησε τον Φελτχούιζεν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά δεν έφτιαξε πολλές φάσεις στο 45λεπτο αυτό. Τελικά ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Μπρέβελντ. Στην εκπνοή, ο Ολλανδός έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε έξω από τη περιοχή, νικώντας τον Καϊρίνο για το 1-1.

Β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν διαφορετική από την άποψη πως η ομάδα μας έφτιαξε περισσότερες φάσεις και πέτυχε φυσικά περισσότερα γκολ. Νωρίς νωρίς απείλησε αρχικά με τον Καντέ στο 51′, ενώ στο 55′ ήρθε και η ανατροπή. Ο Φιλιώτης έπαιξε κάθετα τον Κλαρκ και ο μικρός πλάσαρε εύστοχα τον Καϊρίνο. Στο 65′ ο Φιλιώτης έδωσε άλλη μια όμορφη πάσα, όμως ο Καϊρίνος απέκρουσε το τετ α τετ του Χριστοφόρου. Τελικά ο πορτιέρο της Καρμιώτισσας νικήθηκε και 3η φορά. Ο Μπρέβελντ στο 72′ έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή, πέρασε τον Καϊρίνο και έδωσε πάσα πάρε βάλε στον Κατσαντώνη που δεν λάθεψε και έκανε το 1-3.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να είναι καλύτερη και απείλησε ξανά στο 79′ με τον Κακουλλή. Ο μικρός έκανε καλό σουτ, αλλά ο Καϊρίνος απέκρουσε. Τελικά ο Γιώργος Κακουλλής έμελλε να χριστεί σκόρερ, μιας και στο 85′ βρέθηκε μόνος και πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το 1-4. Η ασσίστ μάλιστα ήρθε από τον Ανδρόνικο Κακουλλή!

Συμπερασματικά

Το φιλικό ήταν λίγο πολύ όπως το περιμέναμε και η ομάδα μας φρόντισε να το εκμεταλλευτεί. Πήραν λεπτά συμμετοχής που παίκτες που τα είχαν ανάγκη, πήραν ευκαιρία να παίξουν νεαροί. Πλέον βλέπουμε την πρεμιέρα με τον Εθνικό Άχνας.