Home TOP NEWS Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και πάμε παρακάτω

Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς και πάμε παρακάτω

 


Είναι φυσικό επόμενο μετά από ένα μακρύ καλοκαίρι, το κλίμα συσπείρωσης και τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά τις ποιοτικές ενέσεις στο ρόστερ και το τεχνικό επιτελείο, να υπάρχει ανυπομονησία για τον αγώνα της Κυριακής. Οι κερκίδες θα είναι κατάμεστες, ο πράσινος λαός ετοιμάζει το δικό του come-back.

Στην ομάδα δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το τρίποντο. Από την ΟΜΟΝΟΙΑ τονίζουν ότι μοναδικός στόχος του αγώνα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Και αυτό είναι που θα μετρήσει στην τελική. Ανεξάρτητα από το ποιοτικό εκτόπισμα της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των προσθηκών που έγιναν, δεν διαφεύγει το γεγονός ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα με 15-16 νέους παίκτες. Και αυτό δεν μας λέγεται ως άλλοθι για οτιδήποτε, αλλά ως μια ωμή πραγματικότητα.

Πρέπει την Κυριακή ο κόσμος να δώσει θετική ενέργεια στους ποδοσφαιριστές, για να πάρουν το ζητούμενο. Σε περίπτωση που η ομάδα δεν σκοράρει στο 20λεπτο, η μουρμούρα και η πίεση δεν θα φέρουν κανένα αποτέλεσμα. Στήριξη 90 λεπτά και όση υπομονή χρειαστεί. Εάν έρθει η νίκη με μια καλή εμφάνιση και τέρματα, αυτό είναι αναμφίβολα πέρα για πέρα καλοδεχούμενο.

Είναι αλήθεια ότι ο χρόνος μόνο υπέρ τη φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ μπορεί να μετρήσει. Παιγνίδι με παιγνίδι θα αποκτάται περισσότερη ομοιογένεια, περισσότερη συνοχή. Με τους αγώνες θα έρχονται όλο και περισσότεροι αυτοματισμοί και αρμονία στις κινήσεις και την κυκλοφορία της μπάλας.

Για τα πρώτα παιχνίδια, τρεις βαθμοί και μόνο.
Εάν έρθει κάτι περισσότερο από αυτό, καλώς να ορίσει.