Home TOP NEWS Αυτή η τρέλα δεν περιγράφεται…

Αυτή η τρέλα δεν περιγράφεται…

 


Η τρέλα των φίλων των «τριφυλλιού» είναι αλήθεια ότι δεν περιγράφεται με λόγια, και έτσι με κάθε τρόπο φροντίζουν να μας αποδεικνύουν το πόσο αγαπούν αυτή την ΙΔΕΑ που γι αυτούς ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τι κι αν η ομάδα μας τους πότισε «φαρμάκια» που δεν κατάφερε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στις εγχώριες αλλά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αυτοί όμως συνεχίζουν το «βιολί» τους και αγκαλιάζουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Την περίοδο του καλοκαιριού πραγματικά μας άφησαν όλους με το στόμα ανοικτό. Τι να πρωτοθυμηθούμε  την παρουσία των οπαδών μας στην πρώτη ανοικτή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» στις αρχές Ιουλίου, το «πράσινο»  ρεσιτάλ στο ορεινό θέρετρο στο οποίο «έβαψαν» τις Πλάτρες πράσινες, ή το γεγονός ότι σε περίοδο θερινών διακοπών φρόντισαν να ντύσουν το Γ.Σ.Π (φιλικό παιχνίδι με Ολυμπιακό ) και το «Αμμόχωστος» (φιλικό με Νέα Σαλαμίνα) στα πράσινα αφήνοντας τους όλους πραγματικά  ΆΦΩΝΟΥΣ.

Φυσικά μέσα σε όλα τα πιο πάνω δεν πρέπει να ξεχνάμε και την παρουσία των 100 περίπου οπαδών μας στο νησί της Κρήτης, οι οποίοι πήγαν εκεί για να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας απέντανι στον ΌΦΗ.

Λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα για την ομάδα μας, με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ φρόντισαν να στείλουν (ξανά) το δικό τους μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν, το οποίο δεν είναι άλλο ότι την φετινή χρονιά δεν θα λείψουν από το πλευρό της ομάδας μας.

Την Τέταρτη το μεσημέρι αποκάλυψαν την έκπληξη της χρονιάς με το λεωφορείο της ΘΥΡΑ9 κάτι το οποίο θα γραφτεί στην ΙΣΤΟΡΙΑ, ενώ μια μέρα αργότερα την Πέμπτη με ανακοίνωση τους τα οργανωμένα σύνολα έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς .

Την ερχόμενη Κυριακή πάντως στο γήπεδο της Πρωτεύουσας προμηνύεται ΧΑΜΟΣ και ΠΑΝΙΚΟΣ, μάλιστα αν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρουν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου (καλή εμφάνιση και νίκη), αυτή η ΤΡΕΛΑ των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ που έδειξαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματικά δεν θα έχει ΟΡΙΑ.