Home TOP NEWS Όχι, οι ήττες δεν είναι εντάξει

Όχι, οι ήττες δεν είναι εντάξει

Το είπε εμμέσως πλην σαφώς ο Πάμπος “Για εμάς δεν έχει εύκολα παιχνίδια, όλα είναι ντέρμπι. Πρέπει να μάθουμε να το δουλεύουμε αυτό. Κάποιοι ποδοσφαιριστές το έχουν λάβει, κάποιοι χρειάζονται ακόμα χρόνο“. Όσο καλούμε τον κόσμο για ισορροπία στις αντιδράσεις του, θα καλούμε και όλους όσους προπονούνται ή προπονούν στο Ηλίας Πούλλος να αντιληφθούν πως δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα παιχνίδια. Όλα είναι ντέρμπι, όλα πρέπει να τα κερδίζουμε. Και όχι οι ήττες δεν είναι εντάξει.


Και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει οι παίκτες να συμβιβαστούν με το ρητό “είναι και οι ήττες στο παιχνίδι”. Κάθε εβδομάδα πρέπει να υπάρχει πίεση, κάθε εβδομάδα πρέπει να έρχονται τρίποντα και τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό. Για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, καμία ήττα δεν είναι εντάξει. Ούτε αυτές που προήλθαν από κακή εμφάνιση, ούτε αυτές που προήλθαν από καλή εμφάνιση και ατυχία. Οπότε πρέπει όλοι να αντιληφθούν πως η πίεση θα υπάρχει πάντα και πρέπει να την αξιοποιήσουν σαν κίνητρο. Να βρουν γιατί έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι και να φροντίσουν να μην γίνει ξανά.

“Κάποιοι το έχουν λάβει, κάποιοι χρειάζονται ακόμα χρόνο” ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Πάμπου Χριστοδούλου. Εμείς θα προσθέσουμε πως αυτοί που ξέρουν που βρίσκονται, ξέρουν πόσα έχει περάσει αυτός ο σύλλογος και όμως έχουν ακόμα τον κόσμο στο πλευρό τους, έχουν υποχρέωση να το μεταδώσουν και στους υπόλοιπους. Οι ήττες δεν είναι “ΟΚ”. Δεν θα γίνουν ποτέ “ΟΚ”. Χθες χάσαμε από ένα αντίπαλο κόντρα στον οποίο ΚΑΝΕΝΑΣ ανταγωνιστής μας δεν θα αφήσει βαθμούς. Ας σκεφτούν καλά την τελευταία πρόταση.