Home TOP NEWS Πλέον μόνο με δανεισμό ή λύση συμβολαίου

Πλέον μόνο με δανεισμό ή λύση συμβολαίου

 


H 31η Αυγούστου πέρασε, ο Λουκάς Βύντρα εξακολουθεί να διατηρεί συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και οι επιλογές όλο και λιγοστεύουν. Βλέπετε η χθεσινή προθεσμία δεν ισχύει μόνο στην Κύπρο αλλά και τη συντριπτική πλειοψηφία των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στα 36 του είναι στην Αθήνα και δείχνει να μην καίγεται να βρει τον επόμενο σταθμό, αφού θα πληρώνεται κανονικά ακόμα κι αν δεν το πράξει φέτος.

Θα μας πείτε τώρα ας πρόσεχαν αυτοί που έκαναν διετές κλειστό σε ένα παίκτη που ήταν 35 στα 36 και θα έχετε και δίκαιο. Ο Νταμπίζας έτσι αποφάσισε πέρσι τέτοιο καιρό, δεν βρήκε αντίσταση, κλείδωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ που τώρα τρέχει να βρει λύση. Είτε θα βρεθεί ομάδα να πάρει τον Βύντρα δανεικό (κάτι που ίσως να επεδίωκε για να διασφαλίσει πως λίγο από τον ένα λίγο από τον άλλο θα πάρει όλο το ποσό) είτε θα τον αποζημιώσει γερά για να λύσει το συμβόλαιο του και να αποχωρήσει.

Το θέμα είναι πόσο γερά, γιατί ως τώρα απέρριψε κάθε πρόταση που του έγινε. Και κάνει εντύπωση που ένας παίκτης με αυτό το βιογραφικό, κρατά αυτή τη στάση, ενώ θα μπορούσε εύκολα να είχε βρει ομάδα ως τώρα.