Home TOP NEWS Ξεχωρίζουν διαιτησία και αγωνιστικές αδυναμίες

Ξεχωρίζουν διαιτησία και αγωνιστικές αδυναμίες

 


Δεν μπλέκουν διαιτησία και  αγωνιστική παρουσία της ομάδας, στον τελευταίο αγώνα με την ΑΛΚΗ, στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν πως σε καμία περίπτωση δεν είναι υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η μια πτυχή να επισκιάσει την άλλη, ούτε να κλείσουν τα μάτια στις αδυναμίες που έδειξε η ομάδα μέχρι στιγμής. Πρόκειται, για δύο εντελώς ξεχωριστά πράγματα και πέραν από το ότι είναι επικίνδυνο για την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην διαχωριστούν, ίσως θεωρηθούν και προσπάθεια να βρεθούν δικαιολογίες.

Ξεκάθαρος επί του θέματος ήταν και ο Πάμπος Χριστοδούλου στη στη συνέντευξη Τύπου: «Όλα τα λάθη τα πληρώνουμε, είναι αλήθεια και προσπαθούμε να γίνουμε πιο ομάδα. Και εγώ θέλω να παίζουμε επιθετικά, αλλά τα λάθη είναι που πληρώνουμε. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε, να δέσουμε περισσότερο. Μόνο δουλειά».

Πέραν πάντως του διαχωρισμού, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ακόμα κάτι. Το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αδυναμίες, ή δεν παίζει στο επίπεδο που θα θέλαμε, δεν νομιμοποιεί κανένα να την παίζει άνισα. Σε αυτό το ύφος μιλάει και η διοίκηση, αφού τα μέλη της θεωρούν ότι η διαιτησία του αγώνα ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία. Με όσα προηγήθηκαν του αγώνα κανείς δεν μπορεί να τους αδικήσει.