Home TOP NEWS Είναι δύσκολο για τον κόσμο

Είναι δύσκολο για τον κόσμο

Αν βρισκόμασταν σε άλλες εποχές ή σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση θα γράφαμε άλλα τώρα. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο κόσμος έχει επηρεαστεί, όχι τόσο από τη φετινή παρουσία αλλά από τη συνολική αγωνιστική, και όχι μόνο, κατάσταση που επικρατεί στο Σωματείο την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία.


Ένας κόσμος περήφανος, μαθημένος στις πρωτιές και στους τίτλους, ζει κάτι πρωτόγνωρο αφού βλέπει την μεγάλη ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Είναι δύσκολο για όλους αλλά αυτό που πρέπει να δούμε είναι πως θα ξανακτίσουμε την ομάδα φόβητρο του παρελθόντος. Ο κόσμος πονάει την ομάδα και δεν αντέχει να βλέπει άλλο αυτή την κατάσταση γι’ αυτό και ορισμένοι επέλεξαν να κόψουν το γήπεδο. Δεν κατακρίνουμε αυτή την αντίδραση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάποτε καταφέρουμε να ανθίσουμε ξανά το τριφύλλι, αυτό θα γίνει με τη συμβολή όλων μας.

Εμείς λαχταρούμε αυτή τη μέρα και άλλοι τη φοβούνται. Ωστόσο, αν θέλουμε κάποτε να τη ζήσουμε, πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά γιατί αργήσαμε ήδη. Ο κόσμος έχει δείξει τεράστια υπομονή τα τελευταία χρόνια και σε αντάλλαγμα πήρε πίκρες και πέμπτες θέσεις. Σεβαστείτε τον κόσμο, από το συμβούλιο μέχρι και τον τελευταίο εργοδοτούμενο στο Ηλίας Πούλλος, γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμα αυτός ο κόσμος θα κρατά στη ζωή την ομάδα.