Home TOP NEWS Πραγματικός αρχηγός

Πραγματικός αρχηγός

 


Το κακό ξεκίνημα της ομάδας, κάποια ατομικά λάθη και διάφορα εξωαγωνιστικά θέματα (όπως τα αστειάκια του Λόπα με τον Πετρίδη), επισκίασαν κάπως την παρουσία του αρχηγού Ρενάτο Μαρκάσα. Ακόμα και έτσι ο εκ των αρχηγών αξίζει σχολιασμού.

Από το 2011 που βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι υπόδειγμα επαγγελματία, δεν εγκατέλειψε την ομάδα στις πολύ δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος και ανταποκρίθηκε σε κάθε κάλεσμα της διοίκησης και του κόσμου. Η φετινή του αγωνιστική παρουσία μας αναγκάζει να ασχοληθούμε εκ νέου μαζί του. Ο Ρενάτο μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζεται η προσπάθεια των υπολοίπων.

Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ ενώ το πάθος του σε κάθε παιχνίδι τον κάνει να ξεχωρίζει. Μάλιστα, η μετατόπιση του στο αριστερό άκρο τις επίθεσης φαίνεται να σουλούπωσε κάπως την κατάσταση στα μετόπισθεν αφού δίνει βοήθειες και στα δυο μισά του γηπέδου. Μακάρι ο αρχηγός να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ τον έχει ανάγκη και αγωνιστικά αλλά και στα αποδυτήρια. Σε μια τέτοια εποχή που ο ρομαντισμός έχει χαθεί, η ομάδα διαθέτει ένα ποδοσφαιριστή που πονά την ομάδα γι’ αυτό και δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό.