Home TOP NEWS Τα ματς που απαγορεύεται να χάσεις

Τα ματς που απαγορεύεται να χάσεις

Ο αιώνιος αντίπαλος μας δέχθηκε χθες βαριά ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκείνο που έμεινε σε εμάς όμως από τη χθεσινή μέρα, ήταν μια δήλωση ενός ποδοσφαιριστή του, του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο. Όταν ρωτήθηκε από Βέλγους δημοσιογράφους αν το μυαλό τους ήταν όλη τη βδομάδα που πέρασε στην Ρεάλ Μαδρίτης, απάντησε πως “από την Ρεάλ και οποιαδήποτε άλλη ομάδα επιτρέπεται να χάσουμε, από την ΟΜΟΝΟΙΑ όχι, δεν μας αφήνουν, δεν μας το επιτρέπουν”.


Αν σας εκνευρίζει και σας λυπεί που αναφέρουμε το πιο πάνω παράδειγμα, να είστε σίγουροι ότι εμάς μας απογοητεύει ακόμα περισσότερο. Γιατί ακριβώς αυτό είναι που θα θέλαμε να ακούμε από τους δικούς μας όχι από τους παίκτες του αιωνίου αντιπάλου μας. Είναι ακριβώς αυτή τη νοοτροπία που θέλουμε να έχουμε. Από το Αποέλ, να απαγορεύεται να χάσουμε. Και όταν χάνουμε να γυρνάει η γη ανάποδα, όχι να το θεωρούμε φυσιολογικό. Σε όποια κατάσταση κι αν βρισκόμαστε, με αυτούς πρέπει να μην χωράει το πάθος μας ο τόπος.

Δεν ξεχνάμε τη μεγάλη διαφορά στους προϋπολογισμούς. Εκείνο που λέμε είναι πως επιβάλλεται να θυμηθούμε ποιοι είμαστε. Χάσαμε από τον αιώνιο και χειροκροτήσαμε τη προσπάθεια. Ε αυτά πολύ απλά δεν γίνονται πως να το κάνουμε; Θέλετε άλλο παράδειγμα; Ο Ολυμπιακός έχει πολλαπλάσιο προϋπολογισμό του Παναθηναϊκού και είναι μόνιμος πρωταθλητής. Τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ντέρμπι τα τελευταία χρόνια όμως είναι λίγο πολύ μοιρασμένα. Εμάς όχι.