Home TOP NEWS Αμυντικός, μέσος, επιτελικός, ακραίος

Αμυντικός, μέσος, επιτελικός, ακραίος

Αφού φύγουν τα Χριστούγεννα, είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει η μεταγραφολογία. Οι ανάγκες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φωνάζουν και δυστυχώς είναι περισσότερες από όσες μπορεί να καλύψει αυτή τη μεταγραφική. Είναι και μια περίοδος που το ποσοστό επιτυχίας στα νέα αποκτήματα μειώνεται, οπότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα. Στα καθαρά μεταγραφικά, αφού αποκτήθηκε ο Μιχαΐλοφ για την προφανή ανάγκη του άσσου, κατά την άποψη μας μένουν άλλες τέσσερις.


Κεντρικός αμυντικός, αμυντικός μέσος, επιτελικός μέσος και ακραίος μεσοεπιθετικός, είναι οι ανάγκες κατά την άποψη μας. Πόσες, ποιες και πώς θα καλυφθούν είναι το ερώτημα. Εικάζουμε πως κεντρικός αμυντικός και μέσος θα αποκτηθούν σίγουρα, ενώ είναι πολύ πιθανόν ο άλλος παίκτες που θα έρθει να μπορεί να βοηθήσει και στις 2 θέσεις. Ο Πέτεφ στα δυο του παιχνίδια στον πάγκο έπαιξε 4-4-2 έτσι κι αλλιώς, οπότε δύσκολα θα αποκτηθεί καθαρόαιμο δεκάρι.

Όσον αφορά το πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες τώρα, είναι γνωστό πως γίνεται σκέψη επανεγγραφής των Τουρέ και Βύντρα, κάτι που θα μειώσει πολύ το κόστος. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν αν όντως θα έχουμε 2 εσωτερικές μεταγραφές και 1 καινούριου παίκτη ή αν θα προχωρήσουν οι σκέψεις που αναφέρουμε πιο πάνω.