Home TOP NEWS Έχουμε παιχνίδι και είναι ντέρμπι

Έχουμε παιχνίδι και είναι ντέρμπι

Πριν καλά καλά κοπάσει ο απόηχος από τη ντροπιαστική ήττα που δέχτηκε η ομάδα μας από την ΑΕΚ, το οικοδόμημα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να αγωνιστεί απέναντι στον Απόλλωνα. Ο Πάμπος είναι παρελθόν, ο νέος προπονητής δεν ανακοινώθηκε ακόμη, ο κόσμος “βράζει” από αγανάκτηση και η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει σε ένα ντέρμπι αποδεκατισμένη.


Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ καταφέρει να συμφωνήσει με προπονητή μέχρι τη Δευτέρα. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι με προπονητή ή χωρίς, η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κατέβει στο γήπεδο και να παλέψει για το τρίποντο. Με τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών, όποιος κατάφερε να σωθεί από το ναυάγιο οφείλει να δουλέψει για να προετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι. Ο Απόλλωνας παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο αυτή τη στιγμή και αν παρουσιάσουμε παρόμοιο πρόσωπο με αυτό της Δευτέρας, είμαστε καταδικασμένοι.

Να πούμε ότι πάμε με καλές προϋποθέσεις για να παίξουμε το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι σήμερα; Θα ήταν ψέματα. Να πούμε ότι έχουμε καλύτερο υλικό από τον Απόλλωνα; Η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα μάλλον είναι ενδεικτική της ποιότητας μας. Όσοι έμειναν στις θέσεις τους ας πάρουν το τιμόνι. Το αγωνιστικό τρέχει και δεν θα μας περιμένει…