Home TOP NEWS Match Report: Άλλη μια απώλεια

Match Report: Άλλη μια απώλεια

Δεν τα κατάφερε η ΟΜΟΝΟΙΑ να περάσει νικηφόρα από το “Δασάκι” αφού εξήλθε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μας μένει μακρυά από τη νίκη για 3η συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά υπό το βλέμμα του Πέτεφ. Σκόρερ για το τριφύλλι οι Ράφα Λόπες και Δημήτρης Χριστοφή.


 

Α’ Ημίχρονο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο ο Εθνικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην πρώτη φορά που πέρασε το κέντρο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ στο 12ο λεπτό, το οποίο εκτέλεσε ο Πιντσέλι και νίκησε τον Φετχούιζεν από τα 40 μέτρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ λίγο έλειψε να απαντήσει αμέσως με διπλή ευκαιρία στο 15′. Ο Τζαρσίνιο έπιασε ένα κεραυνό εκτός περιοχής με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι ενώ στην επαναφορά το σουτ του Χριστοφή από καλή θέση πέρασε έξω. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι με το σουτ του να περνά λίγο άουτ. Στο 17′ ήταν η σειρά του Εθνικού να χάσει μεγάλη ευκαιρία με τον Φετχούιζεν να αποκρούει με υπερένταση τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 27′ ένα σουτ του Τζαρσίνιο πέρασε άουτ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τα έβαλε κάτω και έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Οι πράσινοι συνεργάστηκαν όμορφα, ο Χριστοφή πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε έτοιμο γκολ στο Ράφα Λόπες, που σκόραρε με το κεφάλι. Οι παίκτες μας δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν και δέχτηκαν 2ο γκολ από τον Ενέσκου, που βγήκε πίσω από την άμυνα και έκανε το σουτ στην κλειστή γωνιά του τερματοφύλακα μας γράφοντας το 2-1. Άμεση ήταν η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον Χριστοφή να μαζεύει το ριμπάουντ εντός περιοχής και να νικά τον τερματοφύλακα του Εθνικού με δυνατό σουτ, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Ο Δημήτρης απείλησε ξανά με κεφαλιά και λίγο έλειψε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά ο Μποκατίνοφ έδιωξε σε κόρνερ. Αυτή ήταν η τελευταία αξιόλογη στιγμή πριν την ανάπαυλα, σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις.

Β’ Ημίχρονο

Μουδιασμένα ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες με την πρώτη φάση να έρχεται στο 56′ όπου ο Ράφα Λόπες κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ματ ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας παράλληλα την ευκαιρία να γράψει το 2-3. Η επόμενη στιγμή άνηκε και πάλι στην ομάδα μας με τον Λόπες να πιάνει βολέ εντός περιοχής και τον Μποκατίνοφ να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 67′ ένα δυνατό σουτ του Χριστοφή δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του Εθνικού. Στο 79′ Μαρκάσα και Σοάρες συνεργάστηκαν όμορφα αλλά το σουτ του πρώτου πέρασε πάνω από την εστία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πίεσε μέχρι το τέλος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει το νικητήριο γκολ.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πήρε το ζητούμενο στο πρώτο παιχνίδι του Πέτεφ στον πάγκο, αφού η αμυντική λειτουργία συνεχίζει να την πληγώνει ενώ απόψε ούτε η επιθετική γραμμή βοήθησε αφού χάθηκαν πολλές καλές ευκαιρίες. Η ομάδα μας κυριάρχησε στο παιχνίδι, έφτιαξε πολλές φάσεις αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Ο Βούλγαρος πήρε μια γεύση από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει πολλή δουλειά να κάνει.