Home TOP NEWS Match Report: Μαύρο βράδυ, μεγάλη ντροπή

Match Report: Μαύρο βράδυ, μεγάλη ντροπή

Ένα έκτρωμα με λευκές φανέλες και τριφύλλι στο στήθος έγραψε άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήττα με 5-0 από την ΑΕΚ.


Α’ ημίχρονο

Με 4-2-3-1 και τον Μπρέβελντ βασικό ξεκίνησε η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού οι Κανού και Κατελάρης ήταν εκτός αποστολής. H AEK από το 1ο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της και προσπάθησε να παίξει κάθετα το κέντρο της άμυνας μας. Δυο φορές φάνηκε να μην πατάμε καλά, αλλά φάση δεν ήρθε. Στην 3η, στο 11ο λεπτό, ο Φλοριάν σαν σε προπόνηση βρέθηκε φάτσα με το Φελτχούιζεν και με εύστοχη πλάσα έκανε το 1-0. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και έκανε το δικό της πρώτο σουτ στο επόμενο λεπτό, ο Χουάν Πάμπλο όμως σταμάτησε την προσπάθεια του Καντέ.

Η μεγάλη ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 16′ και πάλι με το Καντέ. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο αριστερός μπακ μας βρέθηκε μόνος στην περιοχή, αλλά έκανε σουτ άουτ. Στο 21′ ένα σουτ του Ακοράν από το ύψος της περιοχής, πέρασε άουτ. Πέντε λεπτά μετά μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Τρισκόφσκι μόνος μέσα στη περιοχή, αλλά κάπως πλάγια έκανε διαγώνιο σουτ, λίγο άουτ.

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή και ήταν σαφές πως επέβαλε το ρυθμό της. Εξαργύρωσε την υπεροχή της με δεύτερο γκολ, πριν το ημίχρονο. Στο 38′ ο Τολμές μετά από εκτέλεση φάουλ έπιασε κεφαλιά στη γωνιά του Φελτχούιζεν και έκανε το 2-0. Το σκορ αυτό έμελλε να μείνει ως το τέλος του ημιχρόνου, με την ΑΕΚ δίκαια να παίρνει το προβάδισμα.

Β’ ημίχρονο

Ευκαιρίες εκατέρωθεν στην αρχή της επανάληψης. Στο 47′ ο Φλοριάν έκανε απειλητικό γύρισμα, πριν όμως ο Τρισκόφσκι σκοράρει έδιωξε η άμυνα. Δυο λεπτά μετά ο Φαμπρίτσιο κτύπησε φάουλ με τρομερή δύναμη, αλλά ο Χουάν Πάμπλο απέκρουσε ενστικτωδώς. Στο 52′ ο Τζαρσίνιο έβγαλε καλή σέντρα στον αμαρκάριστο Χριστοφή, που έπιασε χλιαρό σουτ στη κίνηση ενώ θα μπορούσε να τελειώσει πολύ καλύτερα τη φάση. Άδειο ήταν και το σουτ του Ακοράν στο επόμενο λεπτό, με πολύ καλές προϋποθέσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κρατούσε περισσότερο μπάλα στο β’ μέρος, και στο 60′ ένα σουτ του Άλεξ έφυγε άουτ. Στο 62′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με το Ράφα Λόπες μόνο να κάνει σουτ στην κλειστή γωνία, και τον Χουάν Πάμπλο να αποκρούει. Αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έβαλε γκολ, σιγά σιγά η ΑΕΚ άρχισε να δείχνει τις προθέσεις της στην κόντρα. Και από τη στιγμή που η άμυνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θυμίζει ομάδας μικρότερης κατηγορίας, το 3ο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Ήρθε στο 73′ όταν και πάλι μια κάθετη μπαλιά μοίρασε το κέντρο της άμυνας μας σαν καρπούζι και αυτή τη φορά ο Τομάς ήταν αυτός που σκόραρε κάνοντας το 3-0.

Το 3ο γκολ έριξε κι άλλο τη ψυχολογία και η ΟΜΟΝΟΙΑ για ένα διάστημα έμοιαζε με σκορπισμένη διαδήλωση. Στο 77′ ο Φελτχούιζεν την γλίτωσε από 4ο γκολ, αφού ο Τρισκόφκσι εντελώς μόνος σαν σε προπόνηση έπιασε κεφαλιά στην γωνιά και ο Ολλανδός με υπερένταση απέκρουσε. Το ίδιο έκανε και στο 80′ αλλά τα χειρότερα έρχονταν. Με δυο γκολ σε δυο λεπτά, ο Ακοράν ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Συμπερασματικά

Έκτρωμα πραγματικό, μεγάλη ντροπή. Οι ευθύνες αγγίζουν τους πάντες, τη διοίκηση που τα ακούει εδώ και καιρό και δεν θέλει να τα πιστέψει, το τεχνικό επιτελείο που παρουσιάζει τα ίδια χάλια από την πρώτη μέρα, αλλά και τους ακριβοπληρωμένους τουρίστες που περπατούσαν στο γήπεδο.