Home TOP NEWS Άλλαξε το κλίμα ο Πέτεφ

Άλλαξε το κλίμα ο Πέτεφ

Θαύματα σε μερικές εβδομάδες, κανένας προπονητής δεν μπορεί να κάνει. Κάποιες πινελιές των θέλω του βέβαια έχουμε δει, όπως την πίεση από ψηλά και την προσπάθεια να αλλάζει πιο γρήγορα πόδια η μπάλα, αλλά είναι φυσιολογικά ακόμα ορατές και συγκεκριμένες αδυναμίες της ομάδας. Λέμε φυσιολογικά, γιατί η εικόνα μας στο πρώτο εξάμηνο δεν ήταν αυτή που έπρεπε, πετάξαμε πολλούς βαθμούς στον κάλαθο και γενικά μείναμε πολύ πίσω από τους στόχους μας. Εκείνο πάντως που φαίνεται να αλλάζει, είναι το κλίμα στην ομάδα.


Πολλά είχαν ακουστεί για το κλίμα στα αποδυτήρια και τις επιπτώσεις που είχε αυτό. Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι άλλωστε που θεωρούσαν πως έπαιζε σημαντικό ρόλο στην εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Πέτεφ κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να αφήσουν πίσω τους εκείνη τη κατάσταση. Η θέληση που έβγαλε στο γήπεδο η ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν απόρροια και του βελτιωμένου κλίματος, αφού οι παίκτες έπαιζαν πρώτα ο ένας για τον άλλο και μετά για τον προπονητή τους.

Καθόλου τυχαία δεν ήταν και η αναφορά του Ντάρμπισαϊαρ στον Ιβάιλο Πέτεφ, ουσιαστικά ήταν αναγνώριση της δουλειάς του στο αγωνιστικό και το συγύρισμα των αποδυτηρίων. “Ο προπονητής κάνει καταπληκτική δουλειά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο”, ήταν τα λόγια του Άγγλου, που πρώτη φορά στην παρουσία του στην Κύπρο, επέλεξε να μιλήσει για προπονητή του.