Home TOP NEWS Άλλος Ράφα με Πέτεφ

Άλλος Ράφα με Πέτεφ

 


Τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο μετράει ο Ράφα Λόπες, που χθες πέραν του ότι σκόραρε, είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ και έδωσε την ασσίστ στο τρίτο. Ο Πορτογάλος που έφτασε τα 5 γκολ, συμμετέχει πολύ περισσότερο στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πλέον, ενώ δημιουργεί και αρκετές περισσότερες ευκαιρίες από ότι στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Το ανέβασμα του έχει φυσικά αντίκτυπο σε όλη την ομάδα.

Ασφαλώς ο λόγος που δεν απέδιδε το ίδιο καλά τόσο καιρό δεν ήταν προσωπικό με τον Πάμπο Χριστοδούλου, άλλωστε ο Κύπριος τεχνικός τον επέλεξε και εκφράστηκε επανειλημμένα με τα καλύτερα λόγια για την αξία του. Θεωρούμε πως η κίνηση ματ που έκανε ο Πέτεφ, ήταν ότι μετατόπισε τον Ράφα πίσω από τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ που αποτελεί την αιχμή του δόρατος. Η κίνηση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα πρώτον να ακουμπά πολύ περισσότερο τη μπάλα κατά τη διάρκεια ενός ματς και δεύτερον, να βρίσκει περισσότερους χώρους για να γίνει επικίνδυνος.

Ζητούμενο για τον Λόπες είναι να συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Για κάθε παίκτη ατομικά, ισχύει ότι για ολόκληρη την ομάδα: τίποτα δεν έχουμε πετύχει και πρέπει να συνεχίσουμε το ανέβασμα μας για να δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε.