Home TOP NEWS Με δυο σίγουρες αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό

Με δυο σίγουρες αλλαγές κόντρα στον Ολυμπιακό

 


Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει η ομάδα μας σήμερα στις 16:00 (live @OmonoiaNews, Cytavision) στο Μακάρειο στάδιο και θέλει να τριτώσει το καλό με τις νίκες. Ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι υποχρεωμένος να κάνει δυο αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αφού ο Ανδρέας Χριστοδούλου δέχτηκε κόκκινη κάρτα ενώ ο Χριστοφή συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νικολάι Μιχαΐλοφ καθώς ο Ανδρέας Χριστοδούλου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ευχή όλων είναι να παρουσιαστεί έτοιμος. Παρά την παρουσία του Λούκα Βύντρα στην αποστολή, θεωρούμε ότι ο κόουτς θα παρατάξει το ίδιο αμυντικό δίδυμο των προηγούμενων παιχνιδιών. Έτσι, Κατελάρης και Γουίλιαμ Σοάρες θα είναι στο κέντρο της άμυνας ενώ Καντέ και Τζαΐλσον θα είναι στα άκρα.

Μεσαία Γραμμή

Στο κέντρο θα βρίσκονται για άλλη μια φορά Μαρκάσα και Άλεξ Σοάρες, οι οποίοι έχουν το ρόλο να συνδέουν την αμυντική με την επιθετική γραμμή. Η δεύτερη αναγκαστική αλλαγή θα είναι στο φτερό, αφού ο Δημήτρης είναι εκτός, με τον Μάριο Δημητρίου να έχει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός. Τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Αζίζ ενώ στο άλλο φτερό θα βρίσκεται σίγουρα ο Τζαρσίνιο.

Επίθεση

Τα δυο κανόνια της ομάδας, Ματ Ντάρμπισαϊρ και Ράφα Λόπες, συνυπάρχουν στο 4-4-2 του Ιβάιλο Πέτεφ και άπαντες ελπίζουν πως θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία.