Home TOP NEWS Θέλει να μπει με το δεξί

Θέλει να μπει με το δεξί

To 2017, ήταν βάση αποτελεσμάτων το χειρότερο έτος στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τουλάχιστον από το 1960 και μετά. Η ομάδα μας έμεινε εκτός Ευρώπης τερματίζοντας 5η την περίοδο 2016-17 (και μάλιστα με μια εικόνα αποκαρδιωτική για ένα δίμηνο) και έβαλε τον εαυτό της σε πολύ δυσμενή θέση (7η) για τη περίοδο 2017-18. Σήμερα, δίνει την πρώτη υποχρέωση της για το 2018 και θέλει να αφήσει πίσω της τα κακά αποτελέσματα και να μπει με το δεξί.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει στη Λάρνακα εκεί που στις 19:00 θα αντιμετωπίσει την Αλκή (live omonoianews.com). Το σημερινό ματς, δεν έχει το δράμα και το παρασκήνιο αυτού του πρώτου γύρου, ελπίζουμε πως θα έχει και διαφορετικό αποτέλεσμα. Η Αλκή συγκαταλέγεται στις ομάδες που αντίθετα της δικής μας, αποδίδουν καλύτερα του αναμενόμενου. Μας έχει κάνει ζημιά στον πρώτο γύρο και φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και σήμερα. Ξεκάθαρα οι παίκτες του Ιβάιλο Πέτεφ πρέπει να βάλουν το καλό τους κοστούμι προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν.

Αγωνιστικά, ο Ιβάιλο Πέτεφ δεν θα έχει τους Κανού, Παναγή, Φαμπρίτσιο, Βύντρα και Τουρέ. Οι δυο τελευταίοι δεν έχουν ακόμα δικαίωμα συμμετοχής, αφού τα γραφεία της ΚΟΠ ήταν κλειστά για τις γιορτές. Όπως όλες οι μεταγραφές που έγιναν ως τώρα (και από άλλες ομάδες), θα εγγραφούν τη Παρασκευή.