Home TOP NEWS Οι πιθανοί έντεκα με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”

Οι πιθανοί έντεκα με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”

 


Τον Άρη Λεμεσού αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 (live @OmonoiNews, Primetel) η ομάδα μας και δεν υπάρχει άλλη επιλογή πέραν της νίκης. Ο Ιβάιλο Πέτεφ θα διατηρήσει το σχήμα ενώ θα υπάρξουν πολύ λίγες αλλαγές σε πρόσωπα.

Άμυνα

Ο Χριστοδούλου θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχουν άλλοι έτοιμοι τερματοφύλακες, μετά και τον τραυματισμό του Αλμπόγκε. Μπροστά του θα παραταχθούν από δεξιά προς αριστερά, Τζαΐλσον, Βύντρα, Γουίλιαμ Σοάρες και Καντέ με στόχο το μηδέν παθητικό.

Μεσαία Γραμμή

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο επέστρεψε από τη τιμωρία λόγω καρτών και θεωρούμε ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στους Κατελάρη και Μαρκάσα. Ο Άλεξ Σοάρες έχει καπαρωμένη την άλλη θέση, ενώ σίγουρος πρέπει να θεωρείται και ο Χριστοφή στο δεξί φτερό της επίθεσης. Απέναντι ο Κιπιάνι έδειξε κάποια καλά στοιχεία και μάλλον ξεκινάει, με τον Αντώνια βέβαια να έχει τις δικές του πιθανότητες.

Επίθεση

Ο Ματ δεν μαζεύεται και πυροβολεί ακατάπαυστα ενώ ο Ράφα Λόπες θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις αφού τα τελευταία παιχνίδια κινείται στα ρηχά.