Home TOP NEWS Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση αλλά προσγειωμένα

Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση αλλά προσγειωμένα

 


Τεράστια από κάθε άποψη η χθεσινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρώτα από όλα για τον τρόπο που ήρθε, με ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Ύστερα βαθμολογικά, αφού έκανε κάπως πιο βατό τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Και τέλος γιατί όπως και να το κάνουμε είναι διπλό σε ντέρμπι κόντρα σε μια ομάδα που αντικειμενικά, ήταν ως τώρα από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δικαιούνται να είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Όχι όμως να παρασυρθούν.

Ξέρουμε ακούγεται κλισέ, είναι επαναλαμβανόμενο. Πρέπει όμως να το εμπεδώσουμε καλά για να μην κάνουμε ξανά βήματα πίσω, μετά από αυτά που κάναμε μπροστά. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Δεν έχουμε λόγο να πανηγυρίζουμε για την ώρα, μόνο να βλέπουμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Να αντιληφθούμε ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς, χρειαζόμαστε όμως αρκετούς από αυτούς πριν κατακτήσουμε το δικαίωμα να αφήσουμε το γκάζι. Έχουμε πολλά να κάνουμε.

Αρχίζοντας από τη σημερινή προπόνηση τα κεφάλια πρέπει να μπουν ξανά μέσα. Η σημερινή νίκη δεν θα έχει καμία σημασία αν δεν κερδίσουμε το Σάββατο τον Άρη. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, πάμε να προσθέσουμε άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι μας. Προχωράμε με αυτοπεποίθηση αλλά προσγειωμένα.