Home TOP NEWS Το πρόγραμμα της ομάδας μας στη β’ φάση

Το πρόγραμμα της ομάδας μας στη β’ φάση

 


Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει στον πρώτο όμιλο της β’ φάσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τερμάτισε στην 6η θέση και στην 1η αγωνιστική θα υποδεχτεί ως τυπικά γηπεδούχος το Αποέλ. Με αιώνιο ντέρμπι ξεκινάνε λοιπόν τα play-off, όπου οι “πράσινοι” καλούνται να κάνουν αντεπίθεση και να ανέβουν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Οι θέσεις 1 έως 3 δίνουν σίγουρα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ με προϋποθέσεις αυτό μπορεί να συμβεί και με την 4η θέση.

Μετά το παιχνίδι με τον “αιώνιο”, οι “πράσινοι” έχουν πολύ σημαντικό ματς στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ. Θα ακολουθήσουν δύο εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε ΑΕΚ και Ανόρθωση, ενώ ο πρώτος γύρο της β’ φάσης για την ομάδα μας θα ολοκληρωθεί απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Με την ίδια σειρά θα πραγματοποιηθούν οι επόμενες πέντε αναμετρήσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τη διαφορά πως από τις τρεις φορές που θα παίξει στο ΓΣΠ, η μια θα είναι ως τυπικά φιλοξενούμενη, ενώ θα έχει και δύο σερί παιχνίδια μακριά από τη Λευκωσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας μας:
1η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ
2η αγωνιστική ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ
3η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ
4η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση
5η αγωνιστική Απόλλωνας-ΟΜΟΝΟΙΑ
6η αγωνιστική Αποέλ-ΟΜΟΝΟΙΑ
7η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ
8η αγωνιστική ΑΕΚ-ΟΜΟΝΟΙΑ
9η αγωνιστική Ανόρθωση-ΟΜΟΝΟΙΑ
10η αγωνιστική ΟΜΟΝΟΙΑ-Απόλλωνας

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας, ενώ ημερομηνίες και ώρες των αναμετρήσεων για τις επόμενες εβδομάδες δεν έχουν ακόμη οριστεί.