Home TOP NEWS Επέστρεψαν και πλέον είναι στην κρίση του Πέτεφ

Επέστρεψαν και πλέον είναι στην κρίση του Πέτεφ

Στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας επέστρεψαν από χθες οι Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες. Οι δυο Πορτογάλοι που είχαν τεθεί σε καραντίνα μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τη Δόξα, ανέβηκαν ως γνωστόν με απόφαση της διοίκησης και αφού έδωσε το “ΟΚ” του ο Ιβάιλο Πέτεφ, κυρίως για οικονομικούς λόγους. Χθες έκαναν ατομικό πρόγραμμα και φυσιολογικά θα χρειαστούν 1-2 εβδομάδες πριν προπονηθούν κανονικά. Ακόμα και τότε βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει αν θα παίξουν.


Κατακρίβιαν κανείς δεν γνωρίζει αν θα δουν καν αποστολή. Ο καθ’ ύλην αρμόδιος Ιβάιλο Πέτεφ δήλωσε ξεκάθαρα μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ πως όσο είναι αυτός στον πάγκο οι δυο τους δεν θα πάρουν λεπτό συμμετοχής. Οπότε για την ώρα, η είδηση της επιστροφής τους στις προπονήσεις δεν λέει και πολλά, πέραν από το ότι δεν χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να διαχειριστεί τα συμβόλαια τους άμεσα. Τίποτα περισσότερο.

Κατά τα άλλα πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Αντώνια (ενοχληση στον δικέφαλο) και Μαδούρο (ενόχληση στο γαστροκνήμιο). Ο Μάριος Δημητρίου προπονήθηκε ατομικά.