Home TOP NEWS Κύριοι, δεν έχει πιο κάτω…

Κύριοι, δεν έχει πιο κάτω…

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 6η θέση, στο -7 (!) από την 5η, αποκλείστηκε στο κύπελλο από μια Δόξα και στο πρωτάθλημα σταμάτησε να ανησυχεί τους αντιπάλους από…πριν την έναρξη του! Στο οικονομικό κομμάτι περιμένουμε τόσα χρόνια ένα πλάνο, το οποίο επικαλούνται οι διοικούντες ότι υπάρχει(υπήρχε και το περιβόητο τριετές αλλά το χρέος δεν μειώθηκε ούτε ένα ευρώ! Όσο αναφορά τον επαγγελματισμό, ούτε λόγος! Όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος να στηρίξει μια προσπάθεια (και προσπαθήσαμε), πλέον δεν του δίνεται επιλογή να το κάνει.

Φυσικό επακόλουθο των πιο πάνω λοιπόν, η ομάδα έχασε το πιο δυνατό όπλο της, τον κόσμο ο οποίος απομακρύνθηκε ως αντίδραση από την ομάδα. Κύριοι, δεν υπάρχει πιο κάτω. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο, οι διοικήσεις των τελευταίων δυο δεκαετιών έχουν καταστρέψει τα πάντα, μέχρι και την αφοσίωση και την περηφάνια αυτού του λαού. Επιτέλους ας αντιληφθούν όλοι όσοι ορίζουν τις τύχες αυτού του σωματείου, πως είτε 14-15 Απριλίου θα πατήσουμε το κουμπί της επανεκκίνησης, είτε θα ζούμε τα ίδια μέχρι να το κλείσουμε το μαγαζί.

Ήρθε η ώρα του εκσυγχρονισμού (εδώ και καιρό κατακρίβιαν), ήρθε η ώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ να προχωρήσει. Τέρμα οι ετσιθελισμοί, τέρμα οι αναχρονιστικές μέθοδοι διοίκησης που μας φέρνουν κάθε χρόνο και πιο κάτω.