Home TOP NEWS Με τα μούτρα πάνω στον Φαμπιάνο

Με τα μούτρα πάνω στον Φαμπιάνο

Η διακοπή προσφέρεται για κάποιους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν “κουπί” να ξεκουραστούν, αλλά και για τους τραυματίες να τρέξουν χωρίς την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση.


Την δεδομένη στιγμή στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές, οι Φαμπιάνο, Λανγκ, ενώ ο τελευταίος που μπήκε σε αυτό ήταν ο Πάρης Ψάλτης. Για τον Μπέζους δεν αναφερόμαστε αφού το πρόβλημα τραυματισμού του, του στερεί την δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια.

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν γνωστά τα νεότερα για τους Φαμπιάνο και Λανγκ. Οι δύο ποδοσφαιριστές προπονούνται πλέον ατομικά και θα κάνουν αγώνα δρόμου τώρα στην διακοπή για να επανέλθουν ξανά στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Στο “Ηλίας Πούλλος” τις επόμενες μέρες αναμένεται να πέσουν με τα μούτρα πάνω στον Φαμπιάνο, έτσι ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμος για τις δύο αναμετρήσεις με την Πάφο FC.

Είναι δεδομένο πάντως ότι, αν ο Βραζιλιάνος “γίγαντας”, μπορέσει να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Πάφο FC, τότε θα είναι αυξημένες οι πιθανότητες να τον δούμε να στέκει κάτω από τα δοκάρια και στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαίου.