Home TOP NEWS Με τις καλύτερες συνθήκες στην διακοπή

Με τις καλύτερες συνθήκες στην διακοπή

Άλλες δύο προπονήσεις θα κάνουν οι ποδοφαιριστές μας κι ακολούθως θα μπουν σε κατάσταση διακοπών λόγω των εορτών του Πάσχα. Έκαναν το καθήκον τους την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Αποέλ και τώρα θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις διακοπές τους.


Μιας και υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα, ο Γιάννης Αναστασίου θα παραχωρήσει μερικές μέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές από την Μ.Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, για να περάσουν αυτές τις μέρες με τα δικά τους πρόσωπα.

Στην ομάδα μας πάνε σε αυτή την διακοπή με τις καλύτερες συνθήκες, αφού μετά από ένα εξαιρετικό δίμηνο κατάφεραν να πετύχουν τον ένα εκ των δύο στόχων τους, εξασφάλιση της 3ης θέσης και του εισιτηρίου για την Ευρώπη και πλέον με ηρεμία, καλή ψυχολογία θα κοιτάξουν τον τελικό κυπέλλου.

Άπαντες θα πιάσουν και πάλι δουλειά την Δευτέρα του Πάσχα, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του τελευταίου αγώνα με την Πάφο FC στο πρωτάθλημα η οποία σίγουρα θα συνδυαστεί και για τον τελικό της 18ης Μαίου.