Home TOP NEWS Match Report: Μια από τα ίδια και άλλη μια ήττα

Match Report: Μια από τα ίδια και άλλη μια ήττα

 


Ήττα στην Λεμεσό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού η ΑΕΛ επιβλήθηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι με 2-1. Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται στο -7 από την 5η ΑΕΛ και οδεύει ολοταχώς για την χειρότερη χρονιά στη σύγχρονη ιστορία της. Σκόρερ οι Καμπιονέτα στο 34ο λεπτό και Σασί στο 73′. Ο Ματ μείωσε στο 86′.

Α’ Ημίχρονο

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι, με την πρώτη στιγμή να έρχεται στο 19′ για την ΑΕΛ και μάλιστα ήταν τριπλή. Πρώτα ο Χριστοδούλου έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στο τετ α τετ με τον Αβραάμ, στη συνέχεια η μπάλα πήγε στον Τεξέιρα με τον τερματοφύλακα μας να βγαίνει νικητής και πάλι, με την μπάλα να καταλήγει ξανά στον Αβραάμ που σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 29′ ο Αβραάμ και πάλι δοκίμασε το πόδι του με τον τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αποκρούει σταθερά. Η ΑΕΛ συνέχισε να πατά καλύτερα και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ στο 34′. Ο Καμπιονέτα έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Χριστοδούλου βγήκε και δεν βγήκε, και ο παίκτης της ΑΕΛ σκόραρε με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στο 35′ η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε να απαντήσει, με το σουτ του Σόλομον να αποκρούεται σε κόρνερ. Η ομάδα μας απείλησε ξανά με σουτ του Καντέ που πέρασε άουτ.

Β’ Ημίχρονο

Στο 51′ η πρώτη καλή στιγμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με την κεφαλιά του Εκίθα να μην ανησυχεί ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ. 4 λεπτά αργότερα, ο Κανού βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Στο 73′ η ΑΕΛ σκότωσε το παιχνίδι αφού σκόραρε και δεύτερο γκολ με τον Σασί μετά από πάσα του Τεξέιρα. Στο 86′ ο Ματ μείωσε το σκορ σκοράροντας με το κεφάλι, μετά από σέντρα του Αντώνια. Με τη συμπλήρωση των 90′, ο Τζαρσίνιο έκανε ατομική ενέργεια αλλά η προσπάθεια του έφυγε πολύ έξω. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή στο ματς.

Συμπερασματικά 

Μια τραγική ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να κάνει έστω τα βασικά, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και φυσιολογικά ηττήθηκε από μια μέτρια ΑΕΛ. Δεν μπορούμε να γράψουμε πολλά, η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας είναι για κλάματα.