Home TOP NEWS Στην αστυνομία οι τρεις Πορτογάλοι, ζήτησαν διαλεύκανση στους ισχυρισμούς του Πέτεφ

Στην αστυνομία οι τρεις Πορτογάλοι, ζήτησαν διαλεύκανση στους ισχυρισμούς του Πέτεφ


Στο αρχηγείο της αστυνομίας βρέθηκαν σήμερα οι τρεις Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας, Ρενάτο Μαργκάσα, Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες, συνοδευόμενοι από τον νομικό τους εκπρόσωπο, Λούη Χατζηδημητρίου, και τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη. Μετά τη συνάντηση με τους ανακριτές, όπου δεν έγιναν καταθέσεις, ακολούθησαν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αυτό που λέχθηκε από τον κ. Χατζηδημητρίου είναι πως από την πλευρά τους οι παίκτες θέλουν να γίνει έρευνα και να διαλευκανθούν όσα έχουν να κάνουν με τις δηλώσεις του Ιβάιλο Πέτεφ. Μάλιστα, οι τρεις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως αναφέρθηκε, είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο να ερευνηθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους και τα τηλέφωνα τους. Τώρα, όσον φορά το Βούλγαρο τεχνικό, αναμένεται αύριο να πάει για κατάθεση στην αστυνομία.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα δήλωσε στις κάμερες: «Εγώ είμαι καθαρός και το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δεν έχουμε τίποτα εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε και άλλο πρόβλημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήρθαμε εδώ απλά για να μείνουμε με το όνομά μας καθαρό, τίποτα άλλο. Δεν θέλω ούτε να ασχοληθώ με τον κ. Πέτεφ, δεν είναι δική μου δουλειά. Εμείς ήρθαμε εδώ μόνο για να καθαρίσουμε όλα».

*Βίντεο από το sigmalive & φωτογραφία από την ιστοσελίδα 24sports.