Home TOP NEWS Κάποιες από τις πρόνοιες της πρότασης

Κάποιες από τις πρόνοιες της πρότασης

Οι εξελίξεις αναμένονται και σήμερα να είναι αρκετές, αφού οι διεργασίες μεταξύ ενδιαφερόμενων τρέχουν. Έχουμε ήδη τονίσει την ανάγκη να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ πάνω από όλα αφού έχουν δει πολλά τα μάτια μας σε αυτό το σωματείο. Αν είναι να προχωρήσει η υπόθεση με τον επενδυτή, πρέπει να προχωρήσει με το σωστό τρόπο. Επίσης σημαντικό είναι να ξέρει ο κόσμος και ειδικά τα μέλη που ενδεχομένως να κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά τι περιλαμβάνει ενδεχόμενη συμφωνία με το Στάυρο Παπασταύρου.


Προς αυτή την κατεύθυνση, πιο κάτω δημοσιεύουμε κάποιες πληροφορίες που συλλέξαμε για την πρόταση του κ. Παπασταύρου:

1. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 10 χρόνια. Με το τέλος τους η Νέα Εταιρεία έχει δικαίωμα ανανέωσης για δύο ακόμα 5ετίες. Με το τέλος των 20 χρόνων για να ανανεωθεί εκ νέου πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό στο σωματείο. Να τονίσουμε πως η χρονική διάρκεια ακόμα συζητείται.

2. Η εταιρεία δεσμεύεται πως θα δώσει άμεσα 1.5 εκατομμύριο ευρώ για τις υποχρεώσεις κριτηρίων Ιουνίου και άλλα 5 εκατομμύρια τα επόμενα 3 χρόνια.

3. Η εταιρεία δεσμεύεται να αποπληρώσει σταδιακά τις υποχρεώσεις που εμπίπτουν στα κριτήρια, περίπου 9.5 εκατομμύρια ευρώ

4. Η εταιρεία υποχρεούται να καταβάλει κάθε χρόνο ποσό στο σωματείο για κάλυψη εξόδων. Το ποσό είναι μεταβαλόμενο κατά μέσο όρο είναι στις 250 χιλιάδες ευρώ. Το σωματείο δικαιούται επίσης το 10% των εισπράξεων από τυχόν συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο, και ποσοστό επί της πώλησης παικτών.

5. Αν το συμβόλαιο διακοπεί πρόωρα η εταιρεία δεσμεύεταιπως θα καλύψει τα τρέχοντα έξοδα της περιόδου και πως οι συμβατικές υποχρεώσεις (συμβόλαια παικτών/προπονητών) δεν θα υπερβαίνουν τις εισπράξεις της προηγούμενης χρονιάς περισσότερο από ένα ποσοστό το οποίο είναι υπό συζήτηση.

Οι πιο πάνω είναι μόνο συγκεκριμένοι όροι που συλλέξαμε βάση πληροφοριών. Σε καμία περίπτωση δεν είναι όλο το πλάνο, απλά σας μεταφέρουμε όσα καταφέραμε να μάθουμε μέχρι στιγμής.