Home TOP NEWS Όταν ο αντίπαλος επιλέγει να ρίξει στροφές…

Όταν ο αντίπαλος επιλέγει να ρίξει στροφές…

“Δεν θέλαμε να διασύρουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ”. Είναι μια ατάκα που πέρασε στο ντούκου, αλλά μας πληγώνει όλους αφάνταστα. Παράλληλα, η ατάκα του Φανούριου Κωνσταντίνου, ανταποκρίνεται πλήρως σε εκείνο που είδαμε μέσα στο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Ναι με βάση την εικόνα του πρώτου μισάωρου, ο αντίπαλος θα μπορούσε να μας διασύρει και δεν το έπραξε σεβόμενος την ιστορία μας. Αλλά καλό είναι να θυμόμαστε πως δεν πρόκειται όλοι να μας σεβαστούν.


Και η τελευταία ατάκα έχει δυο διαστάσεις. Πρέπει καταρχάς να αντιληφθούν όλοι στο Ηλίας Πούλλος ότι απομένουν κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ένα από αυτά είναι και με τον αιώνιο μας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε πως θα έχουμε εικόνα για λύπηση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε αφού είδαμε αντίδραση κόντρα στην Ανόρθωση, πως ο κανόνας θα είναι αυτό το έκτρωμα που είδαμε κόντρα στον Απόλλωνα. Μην σκέφτεστε τις διακοπές σας, σκεφτείτε σαν επαγγελματίες και παλέψτε κάθε παιχνίδι.

Από κει και πέρα, μακροπρόθεσμα, ας το πάρουμε απόφαση πως είτε θα κάνουμε τις επόμενες μέρες αυτά που πρέπει για να προχωρήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε θα παραμείνουμε για κλάματα. Έχει πολλά να κάνει ο σύλλογος μας για να σηκώσει ξανά κεφάλι, όλα όμως ξεκινάνε μες τις επόμενες δυο εβδομάδες. Είτε θα ανακάμψουμε, είτε θα καταδικάσουμε τον εαυτό μας στη μετριότητα. Και όσοι επηρεάζουν το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οφείλουν να σεβαστούν την ιστορία της.