Home TOP NEWS Η Ανάσταση θα έρθει μόνο μέσω της σωστής λύσης

Η Ανάσταση θα έρθει μόνο μέσω της σωστής λύσης

Όχι δεν είναι χαριτωμένες ατάκες λόγω Πάσχα, ούτε θα αρχίσουμε τα κλισέ “Ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ” ή “μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά”. Οι διοικούντες, ο κόσμος, οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι αυτή τη στιγμή χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Δεν θα ζητήσουμε από κανένα να αφήσει πίσω του τις διαφορές του ούτε να ξεχάσει. Θα πούμε όμως κάποια πράγματα πολύ απλά, βασισμένα στις εμπειρίες των προηγούμενων χρόνων, που είναι τα χειρότερα της ιστορίας μας.


Η Ανάσταση θα έρθει μόνο μέσω της σωστής λύσης λέει ο τίτλος. Ποια είναι αυτή για την ώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Είμαστε βέβαιοι όμως πως η τέλεια λύση εδώ που βρίσκεται το σωματείο μας δεν υπάρχει. Υπάρχουν όμως λύσεις που μπορούν να στηριχθούν από όλους και μόνο αυτές έχουν πιθανότητες να βγάλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από τον πάτο. Οτιδήποτε περάσει ετσιθελικά, οτιδήποτε έχει εχθρούς από την πρώτη μέρα είναι καταδικασμένο να αποτύχει και καλύτερος οδηγός από την ιστορία δεν υπάρχει.

Οι επόμενες μέρες είναι ενδεχομένως οι πιο κρίσιμες στην ιστορία του σωματείου μας, ενδεχομένως να κρίνουν και την ύπαρξη του. Πρέπει όλοι όσοι ορίζουν την μοίρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που στην προκειμένη τον λόγο έχουν όσοι διεκδικούν να αναλάβουν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο τη διοίκηση της, να αντιληφθούν πως είτε θα κάνουν βήματα ο ένας προς τον άλλο, κινήσεις συναινετικές, είτε μπαίνουν και μας βάζουν σε περίεργα μονοπάτια.