Home TOP NEWS Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός με επικεφαλής το Λώρη Κυριάκου – «3.6 εκατομμύρια χρέος...

Παρουσιάστηκε ο συνδυασμός με επικεφαλής το Λώρη Κυριάκου – «3.6 εκατομμύρια χρέος μένει στο σωματείο»

 


Παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, σε μια διάσκεψη που έγινε στο οίκημα του σωματείου, ο συνδυασμός με επικεφαλής το Λώρη Κυριάκου. Διαβάστε πιο κάτω τις πιο σημαντικές τοποθετήσεις:

Αρχικά ο κ. Λώρης ανέφερε: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστούμε για την σημερινή σας παρουσία. Ο σκοπός είναι να παρουσιάσουμε τα μέλη του συνδυασμού, να αναφέρουμε τους στόχους μας και να δεχθούμε ερωτήσεις», και στην συνέχεια παρουσιάστηκαν τα μέλη του συνδυασμού.

Αναλυτικά ο συνδυασμός: Λώρης Κυριάκου, Γιώργος Γεωργίου, Ματθαίος Παπαπέτρου, Στέλιος Στυλιανού, Μάριος Αργυρίδης, Φώτος Ιωάννου, Γιαννάκης Ιωάννου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπουρής, Ελένη Κκαϊλή, Σωτήρης Κυριακίδης, Πανίκος Μιχαηλίδης, Χριστόδουλος Κουντουρής, Στάθης Σταυρινού, Λάμπρος Χρίστου».

Στην συνέχεια προσέθεσε: «Ξέρετε που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, σε μια κατάσταση που δεν ικανοποιεί κανέναν. Να βλέπουμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να έχει αξιοπρεπή παρουσία στο γήπεδο. Όταν ήρθε η πρόταση, είπαμε πως είναι μια συμφέρουσα πρόταση, τόσο για εμάς, όσο για τον κ. Παπασταύρου. Η πρόταση βρίσκεται στα χέρια των νομικών μας συμβούλων ώστε να ολοκληρωθεί. Από την στιγμή που θα δημιουργηθεί η εταιρεία, θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε το σωματείο μας.Η προσπάθεια μας είναι όχι μόνο εμάς, αλλά και με την βοήθεια των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να απαλλαγούμε από τα χρέη της ομάδας. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα από το Δ.Σ. γιατί μόνοι μας δεν θα τα καταφέρουμε».

Για το πότε θα ανακοινωθεί ολοκληρωμένη η πρόταση κι αν θα τοποθετηθεί ο κ. Παπασταύρου: «Η πρόταση είναι στα χέρια μας αυτή την στιγμή, την έχει επεξεργαστεί με τους νομικούς του συμβούλους και τώρα την εξετάζουν οι δικοί μας νομικοί. Στόχος είναι να την διαβάσει ο κόσμος, έτσι ώστε να γνωρίζει πριν την εκλογική. Το έχουμε συζητήσει, πιστεύω πως πρέπει να γίνει αυτή η δήλωση από τον κ. Παπασταύρου».

Για τον κ. Παπασταύρου: «Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Ξέρει τους συνεργάτες του, ξέρει ότι είναι Ομονοιάτες. Θέλει να έχει, αυτά τα έξι άτομα τις εταιρείας, θα προέρχονται από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Και τα εννιά άτομα θα είναι Ομονοιάτες. Η εταιρεία θέλει χρόνο, πρέπει να πάρουμε την έγκριση της ΚΟΠ, της UEFA, πρέπει να γίνουν πολλά μέχρι να γίνει η εταιρεία. Δεν σημαίνει όμως πως το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα λειτουργεί κανονικά».

Για το μεγάλος χρέος: «9.3 εκατομμύρια θα καλυφθεί από την εταιρεία του κ. Παπασταύρου. Είναι μεγάλο βάρος που φεύγει από εμάς. Δεν θα μας φτάνουν οι 180 χιλιάδες ευρώ για να λειτουργήσουμε όπως θα θέλαμε. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στα τμήματα μας, και θέλουμε να ξοφλήσουμε τα χρέη μας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σημαντική απάντηση για τον προϋπολογισμό της ομάδας: «Βάλαμε όρο να μην ξεπερνά ο προϋπολογισμός τα 4 εκατομμύρια, γιατί αν πρέπει το σωματείο να χειριστεί το οικονομικό, θα πρέπει να ανταπεξέλθει. Ο στόχος του κ. Παπασταύρου είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει ομίλους, και αυτό θα χρειαστεί να κάνει κάποια επένδυση, τα οποιαδήποτε ποσά χρειαστεί η ομάδα για αύξηση του προϋπολογισμού, θα τα βάλει προσωπικά ο επενδυτής».

Η απάντηση σε σχετική ερώτηση για το χρέος: «3.6 εκατομμύρια χρέος μένει στο σωματείο».

Πηγή δηλώσεωνΟΜ: 24sports.com.cy