Home TOP NEWS Χαμένοι στη μετάφραση

Χαμένοι στη μετάφραση

 


Από την επόμενη μέρα των εκλογών, παρακολουθούμε ένα πραγματικό θρίλερ χωρίς προηγούμενο. Ο κόσμος βομβαρδίζεται καθημερινά με πληροφορίες, χωρίς ακόμα πραγματικές εξελίξεις. Η πρόταση Παπασταύρου ήταν βέβαια, οι οργανωμένοι αντιδρούσαν έντονα και τόνιζαν πως τα επόμενα βήματα τους θα είναι δραστικά, κάπου εκεί ήρθε και η επίσημη πρόταση Πογιατζιή. Πλέον η διοίκηση διαρρέει πως θα αξιολογηθούν και οι δυο προτάσεις και θα παρθεί η καλύτερη δυνατή απόφαση. Το βέβαιο είναι πως επικρατεί αβεβαιότητα.

Πολλές φορές όσοι είμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη κατάσταση, είτε μέσα, είτε οργανωμένοι, είτε συμβουλιακοί, ξεχνάμε κάτι πολύ απλό: μεγάλη μερίδα του κόσμου, που δεν είναι τόσο κοντά, αδυνατεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και νιώθει χαμένη στη μετάφραση. Η όλη κατάσταση όσο κι αν “πουλά” με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι καθημερινά πρώτη στην επικαιρότητα -κι ας βγαίνει πρωταθλητής το Σάββατο- συντηρεί την αβεβαιότητα και απομακρύνει τον μέσο οπαδό από το γήπεδο.

Δεν λέμε σε καμία περίπτωση πως πρέπει οι…πολύ κοντά να σωπάσουν ή να μην εκφράζουν τις θέσεις τους. Ο κάθε ένας κάνει ότι νομίζει καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Λέμε όμως πως καλό είναι να θυμόμαστε πως την όποια κατάληξη της υπόθεσης, θα πρέπει στο τέλος να τη διαχειριστούμε. Και κινδυνεύουμε να την κάνουμε μη διαχειρίσιμη, αφού τα νεύρα είναι συνεχώς τεντωμένα.