Home TOP NEWS «Η νέα διοίκηση θέλει να κάνει πράξεις και να φέρει τον κόσμο...

«Η νέα διοίκηση θέλει να κάνει πράξεις και να φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο»

 


Στόχο να πετύχει τους στόχους της και να φέρει πίσω στο γήπεδο τον κόσμο έχει βάλει η νέα διοίκηση, όπως δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το αποψινό κακό αποτέλεσμα της ομάδας μας στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

«Το αγωνιστικό πρέπει να το σχολιάζουν οι προπονητές. Δεν μπορούμε να δώσουμε υποσχέσεις και να λέμε ωραία λόγια. Ο κόσμος έχει μπουχτίσει. Η νέα διοίκηση θέλει να κάνει πράξεις και να φέρει τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Όταν νιώσει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι η κατάσταση βελτιώνεται θα επιστρέψει. Είναι πολλά που έχουν να γίνουν, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε όλα τα επίπεδα. Η προτεραιότητα του συμβουλίου είναι να τεθεί σε ισχύ η πρόταση Παπασταύρου που θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 9 του μήνα.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να επιστρέψει εκεί που ανήκει φτάνει να γίνουν αυτά που πρέπει σωστά. Δεν θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να λέμε ωραία λόγια στον κόσμο.
Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλάζει την εικόνα του κυπριακού ποδοσφαίρου και ευχόμαστε του χρόνου να πρασινίζουν τα γήπεδα.Θα ήταν κρίμα να μην αναφέρουμε τις συμμετοχές των μικρών που είχαν θετική παρουσία όπως και την κατάκτηση του τίτλου από τους U15», ήταν τα λόγια του.