Home TOP NEWS Όπως και να το δεις, ημέρα σταθμός

Όπως και να το δεις, ημέρα σταθμός

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εταιρεία είναι η μόνη οδός προς τον επαγγελματισμό και αναγκαία αν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Άλλοι απαντάνε πως πιο σημαντικά είναι τα πρόσωπα και τονίζουν πως η εταιρεία ισοδυναμεί με “πούλημα” των ιδανικών μας. Υπάρχουν και αυτοί που λένε πως τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο, μπορεί το ποδοσφαιρικό τμήμα να παραχωρηθεί στην εταιρεία, αλλά το σωματείο να εξακολουθήσει να εκπροσωπεί όλα αυτά για τα οποία δημιουργήθηκε.


Όπως και να το κάνουμε, ξημέρωσε μια ημερομηνία σταθμός στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από τη στιγμή που θα εγκριθούν οι καταστατικές αλλαγές, θα γίνει ουσιαστικά κάτι που μέχρι πριν κάποια χρόνια έμοιαζε αδιανόητο, αλλά κέρδιζε σιγά σιγά οπαδούς, όσο η ομάδα δεν μπορούσε να σηκώσει κεφάλι. Από το βράδυ σήμερα, αν περάσουν οι καταστατικές αλλαγές, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραχωρείται σε εταιρεία, της οποίας ηγείται ο Σταύρος Παπασταύρου.

Το που θα μας βγάλει αυτή η ιστορία είναι άγνωστο, το βέβαιο είναι πως δεν αρχίζει με ιδανικές προϋποθέσεις. Υπάρχουν ξεκάθαρα δημιουργημένες “πλευρές” που αυτή τη στιγμή έχουν περισσότερα να χωρίσουν παρά να τους ενώνουν. Γράψαμε επανειλημμένα για κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Από αύριο, τα πράγματα θα λειτουργούν εντελώς διαφορετικά στο ποδοσφαιρικό.